Home & Living

A Philips Aquires Lighting Controls Dynalite

Company néhány nagy hírt ma reggel – a Philips nemrég bejelentette, hogy az ausztrál világítás -ellenőrző társaság – a Dynalite. Alig várhatjuk meg, hogy megnézhessük, mit tehet egy nagy fogyasztói elektronikai társaság a dynalite segítségével. Olvassa el az összes részletet.

„Amszterdam, Hollandia és Sydney, Ausztrália – a Royal Philips Electronics (AEX: PHI, NYSE: PHG) ma bejelentette, hogy megszerezte a Dynalite -t, a világítási kontrollok vezető gyártóját, amelynek székhelye Sydney -ben, Ausztráliában található. A dynalite a világítási elektronikai üzlet részévé vált a Philips világítási ágazaton belül. A megállapodás pénzügyi részleteit nem tették közzé.

„A kifinomult világításvezérlő rendszerek jelentős költség- és energiamegtakarítást biztosíthatnak ügyfeleink számára. Számos megvilágítási szabályozási módszer biztosítja a megoldást bármilyen beállításhoz, biztosítva, hogy az energiát ne feleslegesen fogyasztják, miközben a felhasználó teljes rugalmasságát és a környezetük feletti irányítást biztosítja. Mint ilyen, a DynaTite megszerzése lehetővé teszi számunkra, hogy tovább erősítsük az integrált energiagazdálkodási megoldások kínálatát a nagyvállalatok, az otthoni fejlesztők és a szállodai csoportok számára ” – mondta Rudy Provoost, a Philips világítási ágazatának vezérigazgatója. „A kiemelkedő világítási ellenőrző vállalkozás segítséget nyújt nekünk az energiatakarékos megoldások iránti növekvő igény kiaknázásában. Ezt a nettó nulla CO2 épületek felé mutató tendenciák és a zöld energiamegtakarítási megoldásokra való gyorsuló globális váltás táplálja, amelyet részben a kormányzati jogszabályok növelésével hajtanak végre. ”

A DynaTite 1989 -ben alapult, és azóta kiemelkedő világítás -ellenőrző társasággá vált, energiakezeléssel és épület automatizálásával, építészeti világítás -ellenőrzésével, otthoni automatizálásával és lakossági alkalmazások megoldásaival. A társaság, az ausztráliai irodákkal, az Egyesült Királyságban, Kínában és Dubaiban mintegy 130 alkalmazottal rendelkezik. A Dynalite két számjegyű haszonkulcsot és értékesítési növekedést tett közzé 2008-ban; Egy olyan teljesítmény, amely várhatóan az elkövetkező években folytatódik, mivel elkezdi kihasználni a Philips meglévő globális disztribúciós csatornáit.

A DynaTite megszerzésével a Philips jelentősen kibővíti meglévő világítási ellenőrzési üzletágát. A kombináció kiemelkedő pozíciója lesz a globális világítás -ellenőrző iparban, becsült teljes piaci értéke körülbelül 2 milliárd euró. Az akvizíció kibővíti a Philips zöld termékek portfólióját is, és tovább biztosítja pozícióját, hogy a globális elmozdulást az energiahatékony világítási megoldásokhoz vezetje. ”

www.philips.com/newscenter: dynonalite-online.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *