Home & Living

A KnxDroid a KNX otthoni automatizálását hozza az Android felhasználóknak

, hogy volt egy e -mailt a KNX/EIB Control – KNXDROID – KNXNET/IP Gateway -n keresztül csatlakozó kliens – a KnxDroid – KnxDroid – kliens – fejlesztőinek fejlesztőitől. WiFi vagy 3G csatlakozás. A felhasználó manuálisan adhatja meg a KNXNET/IP átjárót, vagy az alkalmazás megtalálhatja magát az „Auto Discovery” funkcióval …

„A KnxDroid egy új KNX kliens az Android számára. A KNXDroid használatával figyelemmel kísérheti és vezérelheti a helyi KNX telepítését. A KnxDroid a WiFi/3G telefon használatával csatlakozik a KNX buszhoz a KNXNet/IP átjáró segítségével, így a PC -nek nincs szüksége a közepén. A KNXDroid 2 fő részből áll:

1. Monitor – Ebben a részben az alkalmazás megjeleníti az összes KNX üzenetet a buszról, és az összes üzenethez kapcsolódó információt. A felhasználó vezérelheti a monitor méretét is (azaz hogy milyen sok üzenet jelenik meg). Minden üzenet megjeleníti a „kontextus” információkat is, azaz a „bekapcsolt fény” vagy a „hőmérséklet 25 degress”.

2. Vezérlés – a legfontosabb! Ebben a részben a felhasználó vezérelheti a konfigurált eszközöket. Az eszközök mappákba csoportosíthatók (azaz egy bizonyos helyiség mappájába, az összes lámpához stb. Mappák), majd vezérelhetik az eszközöket a mappában. A mappában lévő minden eszköz megjeleníti az aktuális állapotát, és a kattintással megnyitja a megfelelő vezérlő párbeszédpanelt.

A KnxDroid lenyűgöző és intuitív felhasználói felületgel rendelkezik. A kanapén fekve, és a lámpa tompítása soha nem volt sokkal könnyebb, és most már elérhető a bevezető 9,99 USD áron.

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *