Home & Living

Az összes király lova…

… és az összes király embere nem tudta újra összerakni az arctalan kerámia kukát.

Nos, talán tudtak, de nem voltak körül. Tehát megpróbáltam magam megtenni, csak egy anya szerelmét (és hihetetlenül ragasztót) használva.

Kedvenc videóink

Az új fa öregedése
Hogyan lehet a boltokban vásárolt fát idős, visszanyeréssel keresni minden építési projektet, hogy megzavarja és felhordja az öntözött fa foltot.

További videók

0 másodperc 2 perc, 28 másodperc

Élő
00:25
02:03
06:56

És mivel őrült vagyok a füstökről, a hátsó teraszon csináltam, miközben Clara szunyókált (a kézben lévő baba monitor).

Nagyjából azonnal a dolgok elcsábítottak.

Womp-womp. Semmi sem illeszkedett fel, és mindez őrültnek és egyenetlennek tűnt.

Úgy gondolom, hogy az a tény, hogy néhány szilánk túl kicsi volt ahhoz, hogy megtartsa, és a reglue mindent eldobott. És valahogy volt egy lényeges darab a szeretett kölyökkutyám tetejéről, amely titokzatosan eltűnt. Úgy értem, megpróbálhattam gipsz vagy gitkot használni a dolgok kitöltésére, és megpróbálhattam a dolgok simítását, majd permetezni az egészet. Vagy összetörhetem az arcának többi részét abban a reményben, hogy fej nélküli lámpa/esernyő állványt/ültetvényt stb. Készíthetünk (ti embereknek csodálatos ötletei voltak nekünk, amikor itt felfedtük a katasztrófát), de azt hiszem – Ez a legaranyosabb rész, tehát nélküle csak nem olyan édes és bájos. Olyan, mint az emberek, azt hiszem. A fejek döntő jelentőségűek számomra, mit mondhatnék.

Különben is, örülök, hogy a régi főiskolát megpróbáltam és meglepő módon békét adtam neki az egészről. Lehet, hogy egy óriási kerámia kedvtelésből tartott kutya a folyosón nem lett volna a legjobb ötlet, amikor Clara egyébként elkezdi a todlingot. Azt hiszem, én vagyok – merem mondani – készen áll arra, hogy elengedje a nagyon szeretett kerámia poochomat. Például, ahogy Rose azt mondja, hogy soha nem engedi el a Titanic -ot, de azonnal elengedi a Hottie Leo -t, és a tenger fenekére süllyed (ugrás 3 percre).

Különben is, hogy ne legyek érzéketlen, de még mindig van lenyűgöző beton agár, hogy kitöltsem az ürességet…

További cikkek a Young House Love -től

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *