Uncategorized

Aeotec ajtóablak-érzékelő 6 nagyon kevés Z-wave plusz eszköz az Aeon Labs-ból

Az új Aeotec ajtó / ablakérzékelő 6 egy Z-wave plusz érzékelő az Aeon Labs-tól, amelyet nagyon kevés pillantással terveztek, hogy elhalványuljanak a A háttér, ahelyett, hogy kiemelkedne, mint egy fájó hüvelykujj.

Annak elősegítése érdekében, hogy a 9 x 72 mm -es ABS műanyag testet úgy alakítsák ki, hogy festsék, így színezheti, hogy belekeveredjen az ajtók és az ablakok színével.

A Gen5 System Homes 2 mágneses nád a széle mentén vált, amelyek vékony mágneset (2 mm) használnak, amely akár 2,2 cm -re is elhelyezhető.

Mind a telepítő konzol, mind a mágnes dupla oldalú szalaggal, kis csavarokkal vagy akár ragasztóval is felszerelhető.

Az Aeon Labs kijelenti, hogy a beépített 500mAh akkumulátor több mint egy évig tart az ablakon, valamint körülbelül 10 hónapig a gyakran használt ajtókon. Amikor eljön az idő, távolítsa el az érzékelőt a telepítő tányérjáról, és néhány órán belül töltse fel az USB -n keresztül.

Egyéb szolgáltatások közé tartozik az alacsony akkumulátor figyelmeztetés, a vezeték nélküli firmware frissítések. valamint egy optimalizált antenna fajtája, 150 méter pontról pontra.

Az Aeon Labs Door/Window Sensor 6 egy bölcs Z-hullám érzékelő, amely megtalálja az ajtó/ablak nyitott/bezárásának állapotát. Ez egy Biztonsági és Biztonsági Z-Wave Gadget, amely támogatja a biztonsági és biztonsági titkosítást. Hasonlóképpen támogatja a „túl a légi firmware frissítését”, amely lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül frissítse firmware -jét. Bármely típusú Z-hullámú hálózatban beépíthető és működtethető más Z-hullámú, licences eszközökkel a termelőktől és/vagy más alkalmazásoktól.

Az érzékelő telepítve (jobb alsó)

A ZW112-C ajtóablak-érzékelő 6-at az Amazon-tól kínálják.

28 Vélemények

Aeotec ajtó/ ablakérzékelő 6 újratölthető akkumulátorral, z-wave plusz be-/ kikapcsoló mágneses detektor a házbiztonsághoz és a biztonság védelméhez és automatizálásához, betörési riasztás, festhető stílus

A legfinomabb fejlett érzékelő; lehetetlenül vékony, 0,35 “mélyen.
Festhető, hogy megbizonyosodjon arról, hogy belekeveredik az ajtó vagy az ablak színével, valamint láthatatlannak tűnik.
Frissíthető termék firmware.

Vásárlás az Amazonon

aeotec.com: További új Z-Wave eszközök

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *