Home & Living

MSI Windbox-Pogjon be egy számítógépet a képernyőn

Az MSI Windbox egy ultra-kompakt PC, amely egy VESA telepítő felületet tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy falra szerelhető legyen, vagy csak a monitor hátuljára tegye. Az Intel Atom CPU felhasználása A Windbox jó teljesítményt nyújt alacsony energiájú felhasználással, valamint egy csendes, ventilátor nélküli rendszerrel.

„Az MSI az IM-945GSE-t az Intel® AtOMTM N270 processzor, valamint a Mobile Intel® 945GSE című chipset alapján debütálja, hogy a legfrissebb ultra-alacsony energiát, valamint a vékony típusú elemet a szilárd beágyazott alkalmazásokba kínálja.

Az MSI továbbfejlesztett I/O csatlakoztathatóság egy RealTEK 10/100 LAN, 3 USB 2.0 port, 3-in-1 kártyaolvasó, valamint VGA interfészre terjed ki. A piac más hasonló termékeitől eltérően az MSI tartóssági támogatást nyújt az ötéves élettartamhoz, hogy segítse a tartós működési minőség garantálását. Emellett az MSI Windbox kiküszöböli a rajongói kudarcot a széles hűtőbordával, mint ventilátor nélküli megoldással.

1 GB-os memóriakapacitás, mini-PCIe aljzat, valamint SATA II felület. A lapkakészletben az Intel® GMA950 (Graphics Media Accelerator) tartalmazza a DirectX 9, valamint az OpenGL 1.4 teljes támogatását. Ilyen szilárd képességgel az MSI Windbox forradalmasítja az alacsony energia és a megfizethető szegmens hagyományos jelentését.

Az MSI Windbox támogatja a VESA falra szerelt interfészt, valamint a különféle forgatókönyveket, például a digitális feliratok, a vékony kliens, valamint az olcsó kiadásokkal rendelkező POS-t, amely nemcsak az ipari alkalmazások igényéhez felel valamint az Intézetek általános használatra. A korlátlan innováció alapján az MSI sokkal hatékonyabb, valamint költséghatékony termékeket kínál Önnek, valamint hogy veled van, hogy kielégítse igényét. ”

Olvassa el a teljes sajtóközleményt itt a global.msi.com.tw itt

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *