Uncategorized

[Szponzor] A Wise Locks nagy szerepet játszik a Linked Living

Londonba való áttérésben, 2016. szeptember – az innováció háztartási életünk sok területét érinti. A házak végül automatizálódnak, és fokozatosan tele vannak a szélére intelligens készülékekkel. Amikor távol vagyunk, bölcs kamerákkal, összekapcsolt riasztórendszerekkel és más érzékelőkkel szűrjük őket. Biztonsági másolatot készítünk a kincses képek, a zenei gyűjtemények, valamint a személyes felhőeszközökkel.

Mindazonáltal eddig szinte mindannyian kiválasztottuk házaink-valamint a szuper-Smart tartalmaikat-egy számtalan évvel ezelőtt feltalált innovációval. Az idők azonban megváltoznak. A régimódi mechanikus ajtózár eléri az eladási dátumot, és azt a bölcs zárral állítja be.

Az okostelefon végül távirányítóvá vált a Linked Living számára. Néhány pálma méretű képernyőn elcsúsztathatunk taxit, és megvásárolhatjuk a legújabb zenét; Vizsgálja meg a banki egyenlegünket vagy a sportterszámokat; Foglaljon szállodát, vonatútot vagy akár személyes sugárhajtót. A bölcs zárak legújabb generációja szintén egyszerűvé és biztonságossá teszi, hogy megnyithassa, és szűrje át a bejárati ajtót okostelefonjával – akár otthonán kívül áll, akár egy ezer mérföld távolságban lévő tengerparton rúg.

Kényelmes biztonság, valamint a kezeléshez való hozzáférés a bölcs ház funkció, amely mindenekelőtt a fogyasztókat érdekli: bölcs bejárati ajtóval a háztulajdonosoknak már nem kell kulcsot hozniuk; Nincs szükség arra, hogy a tisztítószerek, a fiatalok vagy a macskás-szitter pótalkatrészeket kapjanak. A bölcs zárral távolról engedheti el a vendégeket egy alkalmazáson keresztül, elküldheti nekik egy digitális kulcsot, vagy átmeneti PIN -kódot adhat nekik az ajtónál. Nincs több, ha a gyerekek elveszítik a kulcsaikat: a képernyő egyik csúszása, valamint bárhonnan elengedheti őket. Korán mutatták be a rokonok, és még nem vagy házad? Nincs mit. Csak küldjön nekik egy PIN -kódot, és nem követeli meg, hogy várjanak az autópályán. Lehet, hogy a tisztító és a szállítmányozó egyszeri hozzáférést kaphat a kódhoz, hogy kinyissa az ajtót, ha nem lehet ott engedni őket.

És egy tűvel működő zárral soha többé nem lesz bezárva. A bölcs zárak szintén értesíthetik Önt, amikor bárki kinyitja vagy bezárja az ajtót. Kihúzhatók távoli kezeléssel vagy akár ujjlenyomat segítségével, egy összekapcsolt telefonon vagy egyszerű PIN -kódon kívül.

Egy nemrégiben készült jelentés* felfedezte a fogyasztók nagy többségét, hogy az okostelefonokat vagy a PIN -kódot legalább annyira biztonságos, mint az otthonuk megnyitásához. A felmérés egy harmadik, valamint a válaszadók fele között a bölcs zár jelentős biztonsági frissítésként. Végül is a fizikai titkok kiküszöbölése kiküszöböli az egyik elvesztésének veszélyét – baleset vagy lopás esetén. A mechanikus kulcson nincs képernyőkar, amely a védelmi vonal biztosításához, ha eltűnik.

Végül sokkal könnyebb az ajtó összekapcsolása. A bölcs ajtózárak számos bevált protokollot támogatnak, valamint gyorsan összekapcsolhatók a meglévő Wise House, valamint a ház automatizálási rendszereivel a „Plug & Play” beállításon keresztül. A fő barkácsolás, valamint az elektronikus kiskereskedők-köztük az Obi Markt, a németországi Bauhaus, valamint a franciaországi Leroy Merlin-önállóan bölcs zárakat kínálnak az önmeghatározáshoz. A vezető hazai szolgáltatási vállalkozás fokozatosan áthelyezi kompetenciáját bölcs ajtózárakba: A Pronet török ​​biztonsági szolgáltató bölcs ajtózárat kínál; A német energiaszolgáltató, az Innogy (korábban RWE -ként) magában foglalja az ent ™ Wise Lock -ot a Smarthome portfólió részeként; A svéd bölcs riasztási szolgáltató mellett a Verisure szintén bölcs ajtózárakat kínál. A szakértői bölcs házrendszer-telepítők a Z-Wave modulon keresztül összekapcsolhatják a zárakat a meglévő ökoszisztémákkal, például a Samsung SmartThings-szel. A háztulajdonosok számára, akik ezeket az ötletes biztonsági eszközöket fordítják, továbbra is bővülnek.

A biztonság és a kényelem is jelentősen javulnak ennek a bevált technológiának köszönhetően. Most már egyre növekszik a bölcs zárak, amelyek képesek elérni, és segíti a fogyasztókat okosan a kapcsolódó életben. Míg a ház automatizálásának körüli zümmögés nagy része körülveszi a Szilícium-völgy induló vállalkozásait, valamint a különféle kaliforniai technológiai óriásokat, az Assa Abloy-számos megbízható zároló márkával, köztük a Yale, a Mul-T-Lock, a Tesa, a Keso, a Vachette, a Nemef is. Mesésként – ez a piacon a legnagyobb lakossági bölcs zárak.

* „Az intelligens otthoni biztonsági jelentés 2016”; Kínálva ingyenesen letölthető a www.assabloy.co.uk/smartreport2016 oldalról.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *