Home & Living

Az OpenRemote előrelépése az álomon

Az OpenRemote srácok az elmúlt néhány hónapban nagyon elfoglaltak voltak. Az új weboldal és a Twitter hírcsatorna elindításától kezdve az új YouTube -csatorna közzétételéig. De a nyílt forráskódú projektre vonatkozó blogbejegyzés talán a legkeményebben a prototípus hardverét és futását mutatja-parancsok küldése egy iPhone-ról, a Wi-Fi-n keresztül, és a hardver eszközükből IR jelre.

Még ennél is érdekesebb, hogy megígéri, hogy „további két hét, és kipróbálhatja magának”, nézze meg a videót az ugrás után, és olvassa el további információkat a nyílt forráskódú projektről és az összes linkről.

Az Open Remote Project elrendezi küldetését: „High kategóriájú automatizálási szoftver és hardver biztosítása a tömegek számára és az eladó beillesztése nélkül”. Nyílt közösséget építenek egy olyan erőfeszítés érdekében, amely ellentétes a jelenleg kínált védett rendszerekkel.

A polcon kívüli hardvereket megcélozzák, és a csoport célja, hogy növelje a fogyasztói választást az interoperabilitás kiépítésével, és így csökkentse a hardverköltségeket. Osztjuk azt a hitet, hogy a prémium intelligens otthonoknak nem szabad kizárólag a milliomosok számára, hanem a háztulajdonosok nagyobb közönségének elérhetőnek kell lennie. Végül, vagy úgy gondolja, hogy azáltal, hogy nyílt forráskódú projektként, eltávolítják a felhasználói innováció akadályait, felszabadítva a közösséget, hogy innovációt készítsen a hardver prototípusaival és a szoftverükbe épített tulajdonságokkal.

Láthatja a fenti videót, a barátságos drag and csepp távoli tervezőt az iPhone / iPod Touch számára. Ez hozzáférhet a „Beehive” adatbázishoz, amely a projekt azon része, amelynek célja az IR -kódok jelentős gyűjteményének felépítése, amely a Harmony, a Philips Pronto és az URC eszközök által használt nyílt forráskódú alternatíva.

A saját OpenRemote Box (vagy Orb) felépítésének tervei a Commandir készülék használatával az OpenRemote Hardver Reference megvalósításából érhetők el. Ha jobban szereti, akkor felhasználhatja és meglévő Linux PC -t is elvégezheti a munka elvégzéséhez.

Jól kívánunk a projektet, és figyelni fogjuk az előrehaladásukat, és jelentést teszünk róla, ahogy növekszik. Ha szeretne részt venni, nézd meg az alábbi linkeket.

www.openremote.org: twitter.com/openremote: youtube.com/openremote: commandir.com

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap egyenesen a postaládájába

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *