Home & Living

A Linksys Home Media Hub a Network Magic

használja, a Cisco feltárta a Home Media Hub sorozat legújabb verzióit, amely a Network Management szoftver varázslatos csomagját alkalmazza.

Az NMH405 lehetővé teszi a felhasználók számára a digitális zene, fényképek és videók elérését és közvetítését az egész otthonban. Ez egy intelligens tárolóeszköz, amely a PC-kből és a ház körüli egyéb tárolókészülékekből összegyűjti a médiát, és egy könnyen érthető és navigál a böngésző-alapú felhasználói felületen. Az NMH405 egy színes színű LCD-képernyőn is található, amely információkat jelenít meg a médiagyútról és a 6-1 memóriakártya-olvasótól. Előzetesen kitöltött egy 500 GB-os merevlemez és egy üres öböl a végfelhasználói frissítéshez.

„A Cisco bejelentette, hogy frissítette a díjnyertes hálózati, a hálózati menedzsment szoftverek Magic Suite-ját, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy könnyen beállítsák, kezeljék és segítsék az otthoni hálózatuk védelmét. A legutóbbi kiadások (Network Magic Pro, Network Magic Essentials és a Network Magic Basic) új dinamikus, interaktív hálózati térképet, sokkal intuitívabb navigációt, sokkal több típusú hálózati fogyasztói eszközök támogatását és egyszerűsített hozzáférést kínálnak a nyomtatóhoz és a fájlmegosztáshoz a hálózati varázslaton belül. Ezen túlmenően, hogy példátlan értéket adjon a vezeték nélküli útválasztók sorához, a Network Magic Basic most a Cisco vezeték nélküli útválasztók összes Linksy -jébe kerül. Hálózati mágikus tények/kiemelések:

Frissített felhasználói felület-A sokkal fogyasztóibarátabb felhasználói felület sokkal intuitívabb irányítást biztosít a felhasználók számára a hálózatukon lévő eszközök felett egyetlen hálózati térképablakban. Az új felület egyszerűsített hozzáférést is hozzáad a nyomtatóhoz és a fájlmegosztáshoz, amely egyszerűbb folyamat a vezeték nélküli eszközök hozzáadásához, és támogatja az eszközök szélesebb körét, mint a Network Magic korábbi generációi.

Átfogó szülői ellenőrzések – A hálózati mágikus felhasználók felhasználhatják a szoftverbe beépített szülői ellenőrzéseket annak érdekében, hogy felügyeljék és ellenőrizzék, hogy pontosan hogyan használják az internetet az egész család. Könnyű pont és beállított interfész segítségével a felhasználók beállíthatják a böngészés, a játék és az általános internethasználat korlátait. Ezenkívül a Cisco Wireless-N útválasztók által a Select Linksys-hez, a Home Network Defender, amelyet a Trend Micro táplált, beépítették a hálózati varázslatba, hogy még több szülői ellenőrzési képességet adjanak az ajánlathoz.

Integráció a Cisco vezeték nélküli útválasztókkal by Linksys -szel – A továbblépés, az összes Linksys by Cisco vezeték nélküli útválasztók a Network Magic Basic -ot fogják tartalmazni, mint az alapértelmezett hálózati menedzsment eszközt. A Cisco útválasztók által a Linksys jelenlegi felhasználói teljesen letölthetik a szoftvert a NetworkMagic.com webhelyről.

Bővített nyelvi támogatás – A Network Magic új verziói 33 nyelvet tartalmaznak a szoftverbe.

Optimalizált SpeedTest – Az új regionális szerver támogatás a helyi szolgáltatások jobb mérését kínálja a népszerű Magic SpeedTest funkción keresztül.

Network Magic Basic – kifejezetten a Cisco útválasztók által a Linksys szállítására fejlesztették ki. Magába foglalja:

Hálózati térképezési képességek

Vezetett varázslók

VIZSGÁLATÍTHATÓ eszköz részletei

Központosított műszerfalak

Vezeték nélküli csatlakozó varázsló

Hálózati eszköz hozzáadása

Vezeték nélküli biztonsági és biztonsági beállítás

Hálózati betolakodó észlelés

Internetkapcsolat -javítás

Legfeljebb nyolc számítógép támogatása

30 napos próba az otthoni hálózati védőről

A Network Magic Pro 7 napos próbája

Network Magic Essentials – Olyan felhasználók számára készült, akik megkövetelik a teljes szoftver alapvető funkcionalitását, amely elősegíti a problémák megoldását bármely gyártó útválasztóival, vagy a fájl és a nyomtató megosztási képességeinek felhasználására törekszik az otthoni hálózat képességeinek kibővítéséhez. Tartalmazza a Network Magic Basic számos funkcióját, a SpeedTest kivételével, és amelyet legfeljebb három számítógép támogatására fejlesztettek ki. A prioritási technológiai támogatás elérhető a Network Magic Essentials felhasználói számára.

A Network Magic Pro – a piacon elérhető legszélesebb szoftver képességeket kínálja a hálózat kezelésére és biztosítása céljából, a Point and Cattintással. Tartalmazza a Network Magic Essentials összes funkcionalitását, valamint a hálózathoz csatolt tárolóeszközök, az internet-hozzáférés-kezelőszervek, a valós idejű képernyőképek és a napi használati jelentések támogatásának támogatása, amelyek segítenek a hálózaton lévő számítógépek, az Internet SpeedTest és a legfeljebb nyolc PC támogatásának figyelemmel kísérésére.

A Network Magic Mac kiegészítő-Könnyű beállítást biztosít a PC-vel és a MAC-kkel a PC-n keresztüli platformok és nyomtatók megosztására egy otthoni hálózaton. ”

Linksysysbycisco.com: Vásároljon egy Linksys Home Hub -ot

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap egyenesen a postaládájába

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *