Home & Living

Ez az új torontói étterem #DesignGoals

kívülről nem megfelelő, a New Toronto étterem, az ORETTA, a hírességek, David Rocco tulajdonában lévő tulajdonában, Instagram-híressé vált gyönyörű belső tere számára. Az ORETTA név olasz „körülbelül egy órán keresztül”, de a dekoráció alapján elítélve el tudjuk képzelni, hogy sokkal hosszabb ideig tart.

A mecénások élvezhetik a hagyományos olasz ételeket, például a tésztát és a pizzát a színes, art deco-ihlette belső terek közepette. A Toronto ingázási formatervezése által kifejlesztett ORETTA modern arany világítótestekkel, égbolt mennyezetével és elegáns, csapkodó ívekkel rendelkezik.

Az étterem színek egy olasz naplementére emlékeztetnek az Amalfi partján. A plüss rózsaszín fali paneleket, a réce banketteket és a mustárszékeket fa- és sárgaréz díszítéssel szállítják.

Az ORETTA -nak van egy kávézója is, amelyet szépen elhelyeznek az étterem hátulján. A tér egyik meghatározó jellemzője a Heringbone mintában készített élénk színű csempe – ideális egy cipőszelfi megragadására az Instagram -hoz a délutáni kávéfőzés során.

Található a 633 King Street West -nél, Torontóban, Ontario.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *