Home & Living

Mini áttekintés: A Sengled Pusle LED izzó + JBL hangszóró

A Sengled férfiak beépített vezeték nélküli hangszórókkal küldtek minket a „pulzus” lámpáik fölé, hogy kipróbálhassák az automatizált otthonban.

Az impulzus energiatakarékos LED 8 wattos izzót használ (600 lumen, 2700 Kelvin Warm White). Ezen felül van egy JBL Bluetooth hangszóró, amelyet a Scarlet Red házba fejlesztettek ki.

Ebben a csomagban 2 izzó van, amelyek 140 x 98 mm -t mérnek. Az egyik egy mester, amely párosul a másikkal a műholdas egységgel.

Ezeket külön -külön állíthatja be, vagy sztereó párként is működhet, valamint a rendszert akár hét műholdas izzóval is meghosszabbíthatja egyetlen mesterrel.

Alkalmazásvezérlés

Miután letöltötte, és beállította a teljesen ingyenes alkalmazást az Androidhoz, valamint az iOS -t, a zenét a Bluetooth -on keresztül továbbíthatja, körülbelül 10 méteren belül az izzóktól. Felfedeztük, hogy akár egy szomszédos térről is továbbíthatunk (nyitott ajtóval). A rendszer használja a Bluetooth v2.1 -et, valamint elérhető A2DP, AVRCP, SPP és egyéb profilok.

Amint azt a kis házaktól elvárhatta, itt nincs dübörgő basszus, bár a méretükhöz (különösen akkor, ha a 2 konfiguráció, hogy együtt cselekedjenek), és meglehetősen hangos lehet.

Az alkalmazás vezérli a hangerőt, és beállíthatja a zajt a Builtin Equalizer segítségével is. Ezenkívül az alkalmazást felhasználja a beépített fény kezelésére be / ki, dim, valamint fényes parancsokkal. A LED -ek inkább a lépésekben tompítják, nem pedig simán, azonban sok szint közül választhat, és az egész csomagnak tipikus 13 wattos felhasználása van a gyártók szerint.

Ha olyan gőzölgő hangszórókat keres, amelyeket formában lehet, és nem emlékszik (másodpercben), valamint hogy kiszálljon a módszerből, akkor ezek lehetnek az Ön számára.

A Sengled fajta az Pulse Solo -val kezdődik, 50 font alatt, és ugyanúgy megy, mint az itt értékelt piros ikercsomag, akár E27 csavarral, akár B22 bajonett stílusú bázisokkal.

Elérhető az Amazon -tól

18 vélemény

Sengled Led Wise izzó E27 alap JBL Bluetooth hangszóróval, az alkalmazás akár 8 BR30 LED izzót kezelt, impulzusmester izzóval, kompatibilis az Amazon Alexa -val, White [A. Osztály A+]]

LED -lámpa integrált JBL hangszóróval
Tartalmaz egy mester és műholdas lámpát vezeték nélküli csatlakozással
Hat extra műholdas lámpával meghosszabbítható, nyolc lámpa maximális kombinációjával

Vásárlás az Amazonon

sengled.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *