Home & Living

Az olyan szolgáltatások, mint az Apple Music, végül kudarcot vallnak a kapzsi művészek miatt?

Vajon a zenei előfizetési szolgáltatások végül elveszítik vonzerejüket a kapzsi művészek miatt? Igen, rád nézek, Adele.

Adele úgy döntött, hogy maximalizálja a profitot a harmadik albumának elindításából, és növeli nettó vagyonát (jelenleg 50 millió fontotól északra) az összes diszkrét streaming szolgáltatás betiltásával (véletlenszerűen kapható más dalokkal, néhány streaming rádiószolgáltatáson).

Úgy tűnik, hogy a streaming pályákból származó visszatérések sok művész számára ellentmondásosan alacsonyak. A jó régimódi album értékesítése viszont sokkal azonnali és jövedelmezőbb.

Hallottam néhány hihetetlen (nem megerősítetlen) tényt és számadat a rádióban a „25” album értékesítéséről az elmúlt napokban – az összes zenét 42% -kal az elmúlt héten vásárolt vagy fogyasztott zenéje adeeléből, és a ’25’ Outsold volt. A Charts következő 83 albuma együttesen.

Intelligens döntés az Adele részéről, hogy eladja a Not Stream -t. És ha Ön vagy én az ő pozíciójában lennénk, másképp tettünk volna valamit?

Kapcsolódó: A kedvenc vezeték nélküli fejhallgatóm áttekintett

Az Apple Music előfizetői szempontjából szerencsére nem minden új album azonos. Jean Michel Jarre régóta várt együttműködése, az „Electronica 1: A Time Machine” a múlt hónapban jelent meg, és azonnal képes voltam az Apple Music -ból.

De most kétség merül fel minden felmerülő új kiadással kapcsolatban. Vajon az új Coldplay album pénteki stream -en esedékes, vagy csak egy újabb vásárlási ügy lesz?

A rosszindulatú kérdésem ellenére természetesen azt hiszem, hogy minden művésznek szabadon el kell döntenie maguknak, hogy mit akarnak tenni saját munkáikkal, és gratulálok Adele -nek jelentős sikeréhez.

De ha jelenleg mérlegeli azt a gondolatot, hogy bérelje a zenéjét, ahelyett, hogy megvásárolná, igazolja a költségeket azzal, hogy azt mondja magának, hogy soha többé nem kell vásárolnia egy másik albumot, akkor csak légy tudatában annak, hogy ez nem egészen úgy működik, ahogyan mi lenne. Minden remélte.

Az alábbi megjegyzésekben tudassa velünk gondolatait.

Apple.com/Music: Spotify.com

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *