Home & Living

Új ház: 2. emelet

Folytassuk az új helyem nagy turnéját – az átalakítás előtt! Ne felejtsd el velünk a „utáni” képeket a H&H 2011. júniusi számában. Ha elmulasztotta az elsődleges padlót, kattintson ide, valamint a konyhánkhoz, kattintson ide. Emlékezve manapság, közvetlenül a vásárlás után, valóban emlékeztet arra, hogy pontosan mennyi munkát végeztünk annak felszámolására.

Kezdjük az első hálószobával. Nagyszerű vinil háttérkép, valamint néhány Apple környezetbarát selyem drapéria volt. Azt hittem, hogy tudok dolgozni ezekkel a drapériákkal, hogy elmondjam az igazat. Vegye figyelembe az összes szép díszlécet, a régi ajtókat és a hardvereket? Ők a kedvencem!

Itt van egy lövés a lépcső tetején lévő leszállásról. Szokatlanul nagy és négyzet alakú egy ilyen régi otthon számára, ám ez egy igazán szép funkció, valamint egy kis légzési helyet biztosít a hálószobák és a fürdőszoba között. Amellett, hogy tetszenie kell a régi drapériákra ezen a bit ablakon!

Ez a vendég hálószoba – pontosan ugyanolyan méretű, mint az elsődleges hálószoba, kivéve a szekrényeket. Ez a kék az egyik kedvenc színem, ám újrafestettem a programot! Meg kell várnod, és megnézed, mit választottam…

Kiválóbb régi ajtók, valamint ajtógombok. A padlók mellett itt is valóban nagyszerű állapotban vannak.

És itt van a régi fürdőszoba minden dicsőségében. Háttérkép, drapériák, drapériák a kád felett, linóleum padló – nevezed! Ez volt a legelső hely, amellyel foglalkoztunk, és igen, varrót vett részt.

Az otthon kiváló eredeti talapzatú mosogatóval, valamint egy kedves fehér káddal jött, de el tudod hinni azokban a szörnyű csaptelepekkel?!?! valamint az a gyógyszerkabinet? Mit gondoltak? Láthatja a „tenyésztett márvány” kád körüli körüli körüli körül. Itt alkalmaztam a Crowbar -ot. Egy ütközéssel jött le!

Végül az elsődleges hálószoba. Ez egy tisztességes méret, és van egy szép, hatalmas ablaka az udvarra. A szekrény körülmény szokatlan típusú – olyan, mint egy kis hely önmagában, mindegyik és az övéi! Ráadásul van egy ajtó a tetőn (azt hiszem, napozáshoz?).

Annak ellenére, hogy háttérképet húztam a fürdőszobában és a konyhában, álmodtam, hogy háttérképet tettem ebbe a hálószobába. Alig várom, hogy megmutassam az eredményeket!

Nézze meg az elsődleges padlóm képeit, nézze meg a video -túrákat, valamint nézze meg, mit tett Catherine Macintosh munkatársam saját házának felújításával.

Fotó kreditek: Michael Penney

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *