Uncategorized

A Honeywell Prestige Touchscreen termosztát

Gizmodo megvizsgálta az új Honeywell Touchscreen vezérlőt és a távvezérlőt. A presztízs rendszer tavaly későn indult, és „a világ első nagyfelbontású, színes termosztátjának” nevezik. Körülbelül 400 dollárnál egy gazdasági rendszer, amely a Honeywell vezeték nélküli távirányítóval és a vezeték nélküli külső hőmérséklet és páratartalom -érzékelővel együttesen működhet. Élvezze az alábbi videót.

„A Prestige Comfort Systems – az iparág legjobb vállalkozói számára, akik el akarják különböztetni magukat, vannak presztízsű kényelmi rendszerek. A Prestige a világ első nagyfelbontású, színes termosztátja, amely újradefiniálja a termosztát kinézetét és azt, hogy a termosztát mit tehet. Egyszerűen nincs más, mint ez.

A Prestige Comfort Systems -ben a Honeywell Redlink technológia van benne – korlátlan lehetőségeket biztosítva az otthonában lévő kényelem ellenőrzéséhez és a kényelem ellenőrzéséhez az életmód -fejlesztésekkel, mint például a hordozható kényelem -vezérlés és a TrueSteam páridító rendszerünk.

A Prestige Comfort Systems standard egy kültéri érzékelővel, amely jelet küld a termosztátnak, hogy megjelenítse a kültéri hőmérsékletet és a páratartalmat a kezdőképernyőn. Használja az információkat a napjára való felkészüléshez, és döntéseket hozzon arról, hogy mikor kell futtatni a fűtést és a hűtést. Például, ha kívül hűvösebb, mint amennyiben benne van, akkor megnyithatja az ablakokat, hogy energiát takarítson meg, ahelyett, hogy a rendszert futtatná.

A Honeywellnél nem gondoljuk, hogy nehéznek kell lennie, hogy kényelmes legyen – és nem használjuk a „kényelmes” kifejezést lazán. Számunkra a kényelem sokkal több, mint pusztán az, hogy az ideális hőmérsékletet tudjuk elérni. Arról is szól, hogy kényelmesen használja a termosztátot, hogy megkapja a szükséges energiamegtakarítást. A Prestige szabadalmaztatott, interjúalapú beállítási képernyők természetes nyelvet használnak
Tegyen fel olyan kérdéseket, mint például: „Mennyi az első ember reggel?” hogy vezesse Önt a programozáson keresztül, anélkül, hogy a tulajdonos kézikönyve lenne. Magát programozza, így nem kell. És ha van egy kérdése, egyszerűen nyomja meg a súgó gombot. A fedélzeti felhasználói kézikönyv minden képernyőn meghatározásokat és útmutatásokat ad. ”

A világ első nagyfelbontású, színes termosztátja

Szabadalmaztatott, interjúalapú programozás és telepítő beállítása

USB-port a telepítő beállítási beállításainak átviteléhez és a kereskedő logó hozzáadása a képernyőn

Redlink-kompatibilis, hogy működjön a Portable Comfort Control ™ és a vezeték nélküli kültéri érzékelővel

Megjeleníti a kültéri hőmérsékletet és páratartalmat

Vezeték nélküli páratartalom -vezérlés a TruEsteam ™ segítségével

Univerzális alkalmazás: 3 hő, 2 hűvös

Felhasználóbarát – A fogyasztó tízszer sokkal könnyebben használható, mint más termosztátok

Tri-lopual-angol, spanyol és francia telepítési és megjelenítési lehetőségek

Honeywell Prestige Comfort System: Fűtési fórumaink: ésszerű hő

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *