Uncategorized

A józan ész a Sky Q -ként érvényesül, hogy megkapja a Netflix opciót

a 2016 -os népszerű Sky Q áttekintésünkben, azt mondtuk …

Ez egy szégyen Sky nem engedélyezi az olyan alkalmazásokat, mint a Netflix és az Amazon Video a Q és a Mini’s -en, amelyek ezt az egyetlen rendszert, amelyre a legtöbbünknek valaha is szükségük van.

Most úgy tűnik, hogy a józan ész uralkodott, és a Sky a Netflix -et adja hozzá platformjukhoz az év későbbi szakaszában …

A Sky News tulajdonosa költözött, hogy tovább erősítse ügyfelei tapasztalatait, és aláírta a Netflix -szel folytatott partnerségi megállapodást.

A Sky Plc szerint az Ultra HD Sky Q platformon az Egyesült Királyságban és Írországban az Ultra HD Sky Q platformon használható előfizetői hozzáférhetnek egy új Sky előfizetési csomaghoz, amely a következő évben teljes Netflix -tartalmat tartalmaz.

A vállalatok azt állították, hogy először kombinálhatják tartalmukat egymás mellett, a Netflix alkalmazást a Sky Q-ba integrálva.

A Netflix programokat előléptetik a Sky’sé mellett – összehozva az égboltokat, mint például a Britannia, a milliárdok és a Big Little With the Crown, Stranger Things és a Black Mirror.

Lets Hope Az árak vonzóak, és további megállapodásokat fognak követni más tartalomszolgáltatókkal.

News.sky.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *