Home & Living

A Crestron bemutatja az új 24 ″ V-Panel érintőképernyőt

A Crestron feltárta az új 24 ″ V-panel érintőképernyő bemutatását, amely ötvözi a teljes érintőképernyő navigációt, a nagy teljesítményű grafikát, valamint a HD videót a DigitalMedia 8G Csatlakozással, Mindegyik egy 24 ″ nagyfelbontású szélesvásznú kijelzőn.

„A V24-C egyesítheti az otthoni, előadási színházi vagy irodai összes médiát egyetlen HD felületre, a Crestron intuitív kezelési funkcióinak hozzáadásával. A V24-C a különálló érintőképernyőket, a TV-képernyőket és a számítógépes képernyőket egy vizuálisan látványos érintőképernyőre egyesíti.

A Crestron DGE-2 digitális grafikus motorhoz kapcsolva, a V24-C megkönnyíti a hozzáférést az összes digitális médiatartalomhoz, lehetővé téve az egyén számára, hogy az internetes zenét és a videókat folytassa, a webes böngészés, a valós idejű képernyőn megjelenő kommentár készítése. valamint több, mindezt külön számítógép vagy kijelző igénye nélkül.

„A legújabb V-panelünkkel megtekintheti a TV-t, a DVD-ket, valamint a HD videót, keresheti az internetet, vagy futtathat egy video-szemináriumot, ahol sok képernyő-terület futtathat több forrás futtatásához”-állítja az értékesítés alelnöke, valamint a Crestron hirdetése, valamint a Crestron hirdetése Nemzetközi, Robin Van Meeuwen. „A V-panel csatlakoztatása az új Crestron digitális grafikus motorhoz, a 8G+ kábelezésen keresztül, azt jelenti, hogy fizikai hatás. ”

A Full Crestron HDCP támogatás teszi az új V-Panel-t az egyetlen érintőképernyőn, amely lehetővé teszi a számítógépes DVD, a Blu-ray, a Digital HDTV, a video streaming, valamint a multimédia számítógépes források megbízható látását.

Az ujj csúszásával könnyedén kereshet zenével és filmkönyvtárakkal, görgessen a TV -csatornákkal és a rádióállomásokkal, valamint válasszon bármilyen típusú preferált kezelési alkalmazást a színes 3D ikonok intuitív menüjéből. A képernyőn megjelenő billentyűzet és egér képességek lehetővé teszik a beágyazott webböngésző és más alkalmazások teljes kezelését. A beépített USB-port lehetővé teszi a fizikai billentyűzet, valamint az egér csatlakozását, amely a hagyományos számítógépes művelet választását kínálja.

A DGE-2 grafikus motor (és a hozzá tartozó AV forrásvezetékek) akár 100 méterre van elrejtve az elsődleges eszközök állványában. A V24 DM bemenetet tartalmaz. A bemenet lehetővé teszi az összes jel továbbítását egyetlen CAT5E vagy DM 8G kábelre az állványról a kijelzőre. Az egy vezetékes csatlakozás, valamint a V24-C vékony és a sima kialakítás, bármilyen helyiségben rendkívül tiszta telepítéseket hoz létre.

A világítás, az AV-prezentációs rendszerek, a házszínházak, a termosztátok, valamint más rendszerek ellenőrzése mellett az egyének több HD videóforrásból, például DVD/Blu-ray lejátszókból, számítógépekből, az internetből, a videokonferenciákból, a biztonságból és a biztonságból megtekinthetnek anyagokat. Kamerák és több, több teljes mozgású videóablakban a V24-C bőséges 24 ″ szélesvásznú.

A rugalmasság szem előtt tartásával tervezték, a V24-C tökéletes lakossági és ipari környezetben is tökéletes. Akár házvezérlőként, valamint a konyhában lévő TV-képernyőként, a kommentárként, valamint az egyetemi előadási színházi bemutató panelként, akár az üzleti alkalmazások videokezelőpaneljeként, a V24-C egyesíti a legnagyobb teljesítményt a Managementben, valamint a legnagyobb teljesítményt. HD képernyő kiváló minőségű.

A fejlett S-PVA képernyő technológiával a V24-C csodálatos, nagyfelbontású élményt nyújt gazdag színekkel, valamint kiváló fekete mélységgel és kontrasztokkal. A tökéletes fotó bármilyen szempontból, az ultraszélességű 178 fokos vízszintes és függőleges látószögekhez következetes magas fotó magas színvonalú, anélkül, hogy közvetlenül a képernyő előtt állna. A beépített HD-skála a Razor Sharp 1080P60 videót biztosítja megfelelő stílusban, függetlenül attól, hogy milyen forrástól származik az anyag.

A V24-C sokoldalú telepítési lehetőségeket kínál bármilyen típusú beállításhoz, akár egy falra, asztali állványra vagy egy artikuláló karra szerelt öblítésre. Sokkal több információt szeretne kapni arról, hogyan lehet a V24-C nagyfelbontású multimédiás tapasztalatait a házába vagy az ipari környezetbe hozni. ”

Új Crestron iPad dokkok: www.crestron.co.uk

Többet akar? – Meg kell tartania nekünk a Twitteren, mint a Facebookon, vagy regisztrálnia kell az RSS -hírcsatornánkat. Még ezeket a híreket e -mailben, minden nap közvetlenül a postaládájához kaphatja.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *