Uncategorized

Videó: A Stringify IFTTT alternatív intelligens otthoni vezérlője a felhőben

Sokan hallottak az IFTTT -ről, de valószínűleg nem Stringify.

A Stringify többlépcsős logikai vezérlőt kínál a felhőben, és sokkal több mint 500 termékkel és szolgáltatással működik, beleértve a Nest, a Philips Hue, a Ring, az Amazon Alexa, a Honeywell, az Insteon, a LIFX, a NetGear és a Google.

A közelmúltig egy IFTTT recept lehetővé tette egy eseménynek, hogy egy válaszot indítson. A Stringify verziója (úgynevezett „áramlás”) sok reakciót lőhet egy komplex makróban.

Míg az IFTTT tavaly novemberben helyettesítette a „receptjeiket” az új „kisalkalmazásokkal”, ez bizonyos mértékig továbbra is felzárkóztat. Ennek az az előnye azonban, hogy webes verziót kínál, ellentétben a Stringify -vel, ahol az összes beállítást az iOS alkalmazáson keresztül kell befejezni (egy Android Open béta -t a következő hetekben esedékes).

Jelenleg az IFTTT valószínűleg egyszerűbb a sokkal több hardver és szolgáltatás támogatásával, míg a Stringify sokkal erősebb, de nem olyan könnyű használni. A felhőben melyik vezérlőt választotta? Nézze meg az alábbi videókat.

Stringify.com: ifttt.com

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *