Home & Living

Videó: A Zipato Expose Zipatile Wall Install Wise House Controller

A Zipato feltárta az új Wall Install House Automation vezérlőjét a CES 2016 előtt.

Úgy néz ki, mint a Wise House World Kylo Ren -je, az Android Powered System (V5 Lollipop) egy 8 ″ érintőképernyőt (800 x 1280), 6 programozható jelenet gombot integrál a hang, a fény, a páratartalom, a hőmérséklet, a mozgás szempontjából is. mint sokk. Ezen felül van a fedélzeti kettős száraz kimenet (230VAC, 1A), a száraz bemenet (12-24VDC), a külső hőmérséklet-érzékelő (1-vezetékes DS18B20), egy 2MP videokamera, Muti-Sound Riasztási Sziréna, SD kártya slot, hangszóró As As mint valamint a mikrofon. Phew.

A Zipatile az áttörő rendszer egyetlen eszköz típusában. Gyorsan felszerelhető bármilyen falra, bármilyen házban. A nagyszámú beépített érzékelőkkel, valamint a hardvermodulokkal a Zipatile számos ház eszközt cserél, mint például a biztonsági rendszer, a termosztát, az automatizálási vezérlő, az IP-kamera, a riasztási sziréna vagy valamint a kedves eszköz.

A falra szerelő rendszert (205 mm x 205 mm x 5 mm) négymagos 1,6 GHz-es kar-cortex-A9 táplálja, 1024 MB RAM-mal és 8192 MB flash tárolóval, valamint támogatja a Wi-Fi-t (802.11 B/G/N), Ethernet Az USB, a Bluetooth 4.0, a Philips Hue, a Sonos, a Nest, a Z-Wave+ 500 sorozat és a Zigbee HA felett.

A Zipato Zipatile körülbelül 300 eurót fog fizetni.

zipato.com: további Zipato -hozzászólások

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *