Home & Living

Videó: A Canary Wise House Security Gadget

Ó, pontosan hogyan szeretjük a fényes új ház automatizálási eszközöket, amelyek szinte rendszeresen jelennek meg a tömeg finanszírozási webhelyein. Ezúttal ez egy bölcs házbiztonsági eszköz, a Canary néven.

A gyártók állami ház biztonsága manapság módszeres vagy kihívást jelent (vagy mindkettőt), valamint megígéri, hogy teljes mértékben egyszerűsíti a házhoz való kapcsolatot azzal, amit „a világ legelső bölcs házának mindenki számára”.

A 200 dolláros Wi-Fi-vel felszerelt rendszer mindössze 6 hüvelyk magas, valamint egy HD kamerát (éjszakai látással), mikrofont, hangszórót, szirénát, valamint gyorsulásmérőt, valamint hőmérsékletet, páratartalmat, valamint a levegő kiváló minőségű érzékelőket tartalmaz.

A beállítási ígéretek gyors dugó lesznek, valamint fájdalommentes élményt nyújtanak. Miután felfelé, valamint a kezelés futtatása, valamint a nyomon követése iOS vagy Android okostelefon -alkalmazáson keresztül történik. Canary State A rendszer intelligensen elemzi az érzékelő adatait, és küldje el az értesítési riasztásokat, amikor valami nem tűnik otthon. Egyéb, garantált fejlett funkciók közé tartozik a megtanult viselkedés, valamint az automatikus kar / lefegyverzés a geofencelés felhasználásával.

Úgy tűnik, hogy a Canary szolgáltatási eleme egy ingyenes alkalmazással ölel fel a Freemium kialakítását, amely lehetővé teszi a video és az audio streaming -et, amellett, hogy az összes érzékelő adatához távoli hozzáférést biztosít. Ezen felül opcionális prémium szolgáltatást is kínálnak…

A termékek szállítását követően extra (opcionális) szolgáltatási tervek lesznek, amelyek több adatválasztást tartalmaznak (például az események hosszabb ideig történő tárolása), valamint a Call-Center biztonsági másolatot. Ezeknek a prémiumterveknek a pótdíjaik vannak, mindazonáltal opcionálisak és szerződésmentesek.

Mivel még több mint egy hónap eltelt, a Canary majdnem ötszörösének tartotta a célfinanszírozásukat az Indiegogo -n, így a kereslet meglehetősen jelentősnek tűnik az eszköz számára. Ha szeretné támogatni az állást, az alábbi linkekről az Indiegogo oldalra.

Hardver

HD kamera éjszakai látás széles látószögű lencsével

A Wi-Fi engedélyezve

Kiváló minőségű mikrofon hangszóró

Sziréna

RGB LED -ek

3 tengelyes gyorsulásmérő

Mozgásérzékelés (passzív infravörös) hőmérséklet -érzékelő

Páratartalom érzékelő

Kiváló minőségű érzékelő

Szoftver

Élő videó és érzékelő adatok

Mobil riasztások / push értesítések

Bankszintű titkosítás

Média Archívum (videó, hang)

Megtanulja és javítja az egyes szokásokból irányított cselekvési terveket a vészhelyzetek kézikönyve karja és fegyvere

Automatikus kar és lefegyverzés a geofencing trigger sziréna/hangszóró távolról engedélyezése/letiltása a funkciók és módok letiltása/letiltása

Engedélyezze a biztonsági mentési riasztásokat a barátok/a család testreszabható adatvédelmi beállításainak

Az adatok és a trendek nyomon követése

Canary.is: Kanári Indiegogo: Bölcsebb házbiztonság [köszönöm Stubbs]

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap közvetlenül a postaládájába.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *