Uncategorized

Az intelligens falak

nem megfelelő tárolásnak tűnik, mint egy ajánlat megszakítónak, bár szerencsére rengeteg elegáns, új tárolási egységek egyszerűvé teszik a beépített beépítés előnyeinek költsége nélkül történő előnyeit. Van egy fogás – be kell adnia néhány fali teret, ami kevesebb területet jelent a fal művészetéhez, bár megéri. Az álló szekrények egy kicsit több helyet foglalhatnak el, ám hosszú módszert kínálnak a kishely-rendetlenség csökkentésére. Itt három oka van annak, hogy kedveljük ezt az ötletet.

1. Világos, fényvisszaverő szekrények technikája A szem. Noha ez ellentmondásosnak tűnhet, az egyik fal mentén 20 ″ feláldozása miatt a hely nagyobbnak érzi magát-mindaddig, amíg a megfelelő anyagokat használja! Válassza ki a könnyű, fényvisszaverő felületű szekrényeket. Világossá válnak, és tükörként dolgoznak, hogy a hely világosabbá és tágabbá váljon.

2. Az egyik művészeti fal a ház galériáját egy újabb falra összpontosítja. Ugyanolyan fontos, mint a művészet otthon, a pazarul díszített falak rendetlennek tűnhetnek, különösen egy kis szobában. Ehelyett csoportosítsa kedvenc darabjait egy kisebb falra, és használjon egy nagyobb falat a tároláshoz. A sima, fogantyúmentes szekrények elősegítik a házában lévő tiszta, kurátus megjelenésű termékeket.

3. Költségvetés-barátok. Az egyedi gyártású szekrények nagy befektetés lehetnek, azonban sok bútormárka kiválóan alkalmas tárolási megoldásokat kínál gazdaságos áron. Ezek az IKEA szekrények (fent) szuper stílusosak, és egyetlen délután telepíthetők. Könnyen!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *