Uncategorized

Az otthoni kiegészítő szerkesztés: 8 Elegáns Spring Essentials

Sally Armstrong vezető szerkesztője megosztja a tavaszi legfontosabb dekorációs válogatást.
Noha néhányan a tavaszi vásárlást a szekrényük lencséjén keresztül láthatják, úgy látom, hogy ez a legjobb lehetőség az otthonom felfrissítésére. Annyira kényeztetőnek tartom, hogy elcsomagolom a nehéz takaróimat és a sófestett padlószőnyegeket a fényes és levegős fektetők javára, amelyek a melegebb időjárást tartják. Íme nyolc olyan termék, amelyet most ideálisan áhítok, mindegyik azzal a különleges képességgel, hogy friss levegőt hozzon otthonába – még akkor is, ha túl fagyos, hogy még mindig kinyissa az ablakokat.

A bejáratának néhány extra figyelmet kell fordítania tavasszal, és ez a modern üdvözlő szőnyeg ezt fogja adni. Az Abacából készült-egy természetes növényi rost, amely szaga és nedvességálló-természetes színes találatot használ, amely a hátsó udvari medence madarak-szemét ábrázolja.

Szerezze be az öt legfontosabb ötletünket, hogy megszervezze a sárszobát a tavaszra.

Forrás: Umbra Shift

Termékek: Az otthoni padló feletti szőnyegek, 100 USD

A márványpapír inspirálta a vászonpárnán, de a szín és a kavargó minta emlékeztet arra, hogy a víz átfut a patakon keresztül – majdnem hallhatja a vízcseppek csepegését és a madarak csiripelését.

Forrás: Rebecca Atwood

Termékek: Márványcsík a lagúna párnában, 154 USD

A tavasz a virágokról szól. Ennek a bájos vázának a formája – finom portugál kerámia – a legjobb hajó, amelyben megjelenítheti őket.

Forrás: ELTE

Termékek: könnycsepp váza fogantyúkkal, 465 USD

Harcoljon stílusosan a tavaszi zuhanyokat ezzel a karcsú esernyővel a West Elm -től. Tiszta, modern vonalak teszi a legjobb tavaszi tartozékot a bejáratához.

Forrás: West Elm

Termékek: Umbra Umbrella Holder, 70 USD

Nincs semmi olyan, mint egy ropogós, új lap, amely a hálószobát tavasszal frissítheti. Szeretem a virágmintát ebben az évszakban, és ez a kézzel festett Rich Blue szett minden ideális jegyzetet eltalál.

Lásd Sally álmodozó hálószobáját a H&H TV -n.

Forrás: Schoolhouse Electric & Supply Co.

Termékek: Catalina Blossom lap, 119–189 USD

Semmi sem sokkal izgatottabbá teszi a szabadban töltött időt, mint a varázslatos húrfények gondolatát. Ezeknek a gömbölyű izzóknak hasznos horoggal rendelkeznek, így könnyen rögzíthetők egy esernyő aljához (vagy sok más helyhez). Ez egy szép módja annak, hogy megvilágítsuk a kültéri területeket.

Forrás: Láda és hordó

Termékek: Patio Umbrella Globe LED húrfények, 60 USD

Függetlenül attól, hogy beltéri vagy Al fresco -t étkezik, a szabálytalan kék -fehér minták ezeknek a bomlasztott teafénytartóknak friss, alkalmi érzetet hoznak az asztalához.

Forrás: Jayson Home

Termékek: Calais Tealights, 8 USD

Készítsen előadást a tavaszi tisztításon ezzel a csodálatos huzal- és acélfal -szervezővel. Az elegáns tárolás kötelező!

Nézze meg a tavaszi takarítás legmagasabb útmutatóját.

Forrás: Anthropologie

Termékek: Vas bejárati polckészlet, 98 USD

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *