Uncategorized

Zöld leletek a Földhónapra

Nem szeretem használni a „környezetbarát” banális kifejezést, mert manapság a jó formatervezés lényegében „zöld”. Számos vállalat fejlesztett és előállított fenntartható termékeket – amelyek tiszteletben tartják az erőforrásokat és csökkentik a környezeti hatásokat – az örökkévalóságra. (Például a Farrow & Ball, Montauk, Hästens, Ikea, csak néhányat említeni.)

Hozzáadhatja a Portico -t a listához is. Mi volt egykor egy előkelő ágynemű és fürdőbolt manhattani, megbízható márkává nőtte ki magát, amely a kifinomult, élhető esztétikájáról ismert. Kizárólag a textilokra összpontosítanak, az Egyesült Államokban számos kiskereskedelmi helyszínen. Jó hír számunkra itt, Kanadában, hogy organikus ágynemű és fürdőszekrényeik, például a fenti törülközők, már sok fő Sears üzletben kaphatók.

Modell/aktivista Summer Rayne Oakes a cég márka nagykövete. Nem csak egy szép arc, hanem több tudományos diplomával rendelkezik, és széles körben ismert, hogy csak azokkal a vállalatokkal dolgozik, és modellez, akiknek környezeti filozófiája igazodik a sajátjához. Csodálom a meggyőződését, és csak el tudom képzelni, hogy eléggé ballsy, hogy elutasítsam egy nagy kampányt, mert a ruhákat Kínában készítették. Függetlenül attól, hogy elfogadja a jóváhagyási bélyegzőjét, vagy sem, a társaság organikus textil- és OEKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkező pamut ágyneműjének könnyű vonzerejére utalok. Az organikus pamutrés -törölközők (fent) plüssek és nagyon jól mosnak. Ráadásul a színválasztás fantasztikus – ezek az új semlegesek. Az árak meglepően ésszerűek: 40 dollár a nagy fürdő törülközőért és körülbelül 188 dollár egy queen méretű paplanért.

Mivel a fenntartható termelési folyamatok témájával foglalkozom, azt gondoltam, hogy megosztom néhány sokkal több kedvencemet. Be kell vallanom, azt hittem, hogy örökké hűséges maradok, még az irodánkban való nagyszerű bemutató után is, amikor elindították ezt az új mosószert. Aztán kipróbáltam, és most bekapcsolok. A szivattyú kifolyója olyan okos és bolondbiztos, hogy nem tudom elhinni, hogy senki sem gondolt rá. Szeretem a friss levegő illatát, de a teljesen ingyenes + clear illatmentes. A palack kicsi és könnyű, tehát nem szakítom meg egy izzadást, amely már a gépekhez fújja a ruhámat.

A Twitternek köszönhetően felfedeztem ezeket a minimalista hangszórókat, amelyeket Joey Roth fejlesztett ki, amely a kanadai e-üzletben elérhető. A vezetékek kivételével egyáltalán nincs műanyaguk. Ehelyett Roth kerámia, nyír és parafa volt. A rendszer egy hangszóróból, egy erősítőből áll, amelynek rozsdamentes acélból borított öntöttvas alapja van (amelyet itt nem lát) és a fa hangerővel. Szeretem az alacsony technológiájú megjelenést, amely sokkal inkább szobrászati ​​műalkotást eredményez, mint az elektronikát.

Nem minden Kínából származó termék mérgező. A Wasara japán cég biológiailag lebontható edényt készít egy kínai ISO generikus és környezetvédelmi szempontból tanúsított létesítményben. Cukornádszál, bambusz és nádpépből készült, az egész kollekció gyönyörű. Valószínűleg egy ideig megtartanám, csak hogy megnézzem, mert az egyetlen használatra fejlesztették ki és teljesen komposztálhatóak. Ez a choko nevű darab lehet egy tál vagy pohár. Elérhető a San Francisco Online áruházban, fióktelepen.

Ideális világomat egész nap napsütéssel és egy homályos, gyertyafényes ragyogással világítanám. Szóval, én vagyok a szép fehér gyertyákkal az Easy Glass üvegekben. A Trillium szója gyertyái illeszkednek a számlához, olyan illatokkal, amelyek kimutathatók, de nem túl erősek. 100% -ban nem mérgező szójaviasz, Nelsonban, B.C.-ben készülnek, és 35 órán keresztül égnek. És mindegyik 18 dollárnál nem szakítják meg a bankot, mint a többi csúcskategóriás vonalak.

Április 22 -én a Föld Napja, de tényleg minden nap erőfeszítést kell tennünk. Az egyik legjobb módja annak, hogy a bolygón sokkal óvatosabban futtassuk meg a fogyasztást okosabb és jobb termékek vásárlásával. Remélhetőleg ezek az ötletek inspirálóak. Ha sokkal többet kell megosztania, kérjük, hagyjon megjegyzést, és ossza meg velünk!

Sokkal több öko -inspirációért tekintse meg a Green Design fotógalériáját.

Fotó kreditek: 1-2. Portico3. Módszer4. Joey Roth kerámia hangszórók, Generate5. WaSara Tumbler, ág 6. Szója gyertya, trillium szappanok és gyertyák

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *