Uncategorized

Donald Robertson szeszélyes New York -i otthonában

kívülről a Larchmont otthon Donald Robertson megosztja feleségével, Kim Gieske dekorátorával, öt gyerekkel és két energikus kutyával a külvárosi élet képe. De nyissa ki a bejárati ajtót, és a torontói natív szeszélyes stílusa nyilvánvaló a ház egészében: a trad bútorok sziluettek és a luxus anyagok élénk színű, szüreti leletekkel és vonzó művészetekkel élnek fel, sokan a sajátja.

Donald az Estée Lauder kreatív igazgatója (ő felügyeli a Smashbox és Bobbi Brown olyan márkák speciális projektjeit), valamint egy művész-szociális médiaérzékelést, több mint 188 000 követővel az Instagram-on, beleértve egy odaadó hírességek és stíluskészítők csoportját. Lásd az 5000 négyzetláb hosszú holland gyarmati otthonában, amely az 1900-as évek elején nyúlik vissza, és ügyesen átlépte a felnőtt és a gyerekbarát díszítés közötti vonalat.

A ropogós fehér taplási táblázat, a fekete redőnyök és a szimmetrikus homlokzat klasszikus hangulatot ad Donaldnak és Kim százados holland gyarmatinak, míg a beton ültetvények és a nem zavaró tereprendezés kortárs érintések.

Egy nagy család nagy bútorokat igényel. “Ez a kanapé óriási – olyan, mint egy hajó a szoba közepén – tehát ideális nekünk, mert mindenkit el tudunk rakni” – mondja Donald. Megtalálta egy New York -i bemutatóterem padlóján, megfosztotta az összes párnát, és eladta. “Senki háza a városban nem elég nagy egy ilyen méretű kanapéhoz, tehát a külvárosba szállítottuk” – mondja. A pár hozzáadott egy válogatott párnát és egy szőrös dobást, hogy felöltözze – és megóvja a családi háziállatoktól. „Hidd el vagy sem, a szőrzet valójában nem festhető. A sáros kutyáink itt ugrottak, és még mindig nem roncsolták meg ” – mondja.

Donald egyik festménye érdeklődési pontot teremt a Grasshoth-csomagolású nappaliban.

Ann Carrington, Donald és Kim kedvenc művészeinek egy darabja büszke arra, hogy a nagyszülei régi étkezőasztala fölött helyezkedik el. Donald az asztalt le kellett szállítani Torontóból, eltávolította a leveleket, és fehérre festette, hogy illeszkedjen a többi dekorációhoz.

Donald és Kim gyermeke, Teddy a Konyha -szigeten lóg a barátjával, Aubrey -vel. Alapvető fontosságú volt egy nagy, fényes hely, ahol a gyerekek gyülekezhetnek – mondja Donald. Ebből a célból felújításuk magában foglalta a kályha kályha létrehozását a felhasználható alapterület maximalizálása érdekében. Nehéz egyidejűleg egyidejűleg ülni egy hét családból, de amikor kezelik, rengeteg hely van a kibővíthető Parsons asztalnál, amelyet 10 dollárért vásárolnak az udvari eladáson.

A könnyű és tágas étkezőben egy túlméretezett faasztal lehetővé teszi Donaldnak, Kimnek és öt gyerekének, hogy kényelmesen vacsorázhassanak, a vendégek számára. “Ez egy nagyon hasznos asztal, de őszintén szólva, megvásároltuk, mert Larchmontnak hívják, és Larchmontban élünk” – kúszja Donald. A Gaffer szalagból készítette a Hall „háttérképét” – ez a legkedveltebb kreatív eszköz.

A nappali szoba a nevének felel meg: fényes és vidám, sok kényelmes ülőhely, amely alkalmas a pihenésre. A Chintz rétegei formális és nőies hangulatot adnak a szobának, míg a nagyon csíkos fotelek a kopott elegáns stílusú infúzió. Az Apple Green háttérkép és egy éles leopárd szőnyeg hozzáad egy két-két lyukasztást.

Művész Donald Robertson gyermekével, Henry -vel vagy Charlie -val. “Nem emlékszem, hogy melyik ikreket tartom, de azonosak, tehát mi a különbség?” viccelődik.

A famIly fiatalabb tagjai videojátékokat és ping-pongot játszanak a tágas alagsorban, amely Donald művészeti stúdiójaként is működik. Gyakorlatilag minden reggel a forduló lábának asztalánál dolgozik, gyakran már 4 órakor kezdődik, mielőtt elindulna a manhattani belvárosi irodájába. Reggeli alkotásai általában az Instagram -on végződnek, mielőtt még elhagyta volna a házat.

A szintetikus Louis Vuitton poggyász, a kerti urnán megjelenő magasodó halom része a szemét értékéről szóló folyamatos meditációnak. Minden darab egy doboz, palack vagy táska, amelyet a család újrahasznosító tartályából választanak ki, és kézzel festették az Signature LV nyomtatással. “Érdekes volt, mert valóban arra koncentrál, hogy mennyire dobja ki minden nap” – mondja Donald. A kincsekké válás legfelsõbb cseréje során ezt a telepítést a nyár elején a New York -i Bergdorf Goodman áruházának ablakkijelzõjébe vették.

Az alagsorban lévő műalkotás állandó forgásban van, attól függően, hogy Donald mit dolgozik. Itt van a vörös gaffer szalag csíkjai egy műanyag festő cseppvilágon, egy forró rózsaszín gaffer szalaggal borított szék és egy keretes festékpaletta – a keret újrahasznosított dobozokból és arany csillogó ragasztóból készül. “Véletlen művészet, és ezeket jobban szeretem, mint néha a festmények” – mondja Donald.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *