Uncategorized

Hivatalos étkező

Q. Van egy nyitott koncepció, nappali/étkező, ablakkal és teraszajtóval. Szeretnék feltenni néhány ablaktakarítást, például redős kendőket a Földhangokban egy könnyű anyagban, a puszta függönyök felett. Van bármilyen javaslatod? Továbbá, hogyan tehetem az étkező sokkal formálisabbnak?

– J.P., Ottawa

A. Ahhoz, hogy sokkal formálisabb megjelenést érjen el az űrben, keresse meg a drapériát egy kicsit sokkal nagyobb súlyú, mint amit jelenleg lóg. A redős szilárd vagy széles csíkos selyem semleges hangon szépséget ad a helyiségnek, és szépen működni fog a jelenlegi kovácsoltvas drapéria rudakkal.

A világítás, a padlóburkolatok, a műalkotások és a kiegészítők révén még jobban növelheti az étkező formalitásának érzését. A fotóidból kihívást jelent, hogy pontosan elmondja, mi már van a helyén az étkezőben megvilágításhoz, de javasolhatom, hogy telepítsen egy nagy medálot az étkezőasztalra, például egy kristálycsillárra, hogy néhány szikrát és csillogást készítsen. Ha valami kevésbé nagyot választana, akkor egy ötkaros gyertyatartó medál vászonárnyalatokkal is sokkal Urbane megjelenést ad az étkezőnek.

Gondoljon arra, hogy hozzáadjon egy perzsa szőnyeget az étkezőasztal és a székek alá – azt akarja, hogy ez elég nagy legyen ahhoz, hogy 18 ”-ot a székek hátulján túl lehessen. A klasszikus megjelenésű műalkotások, például egy sor keretes fekete -fehér fénykép vagy tompa színekben lévő nyomatok, szintén sokkal formálisabb érzést adnak a helyiségnek. Az olyan kiegészítők, mint a sterling ezüst rügy vázák, egy nagy kristály- vagy átlátszó üveg dekoratív tál és néhány antik nikkel -gyertyatartó segít a megjelenés befejezésében.

Mivel ez egy nyitott koncepcióterület, fontolja meg a formalitás hordozását az étkezőn és a nappali területen, ismét megvilágítás, padlóburkolatok, művészet és kiegészítők révén.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *