Home & Living

DIY: Egyszerű mézeskalács otthon

, amelyet megfélemlít a teljes mézeskalács ház felépítéséről? Ez az egyszerű kezelés A hagyományos üdülési kézműves bizonyítja, hogy a homlokzat és a kevés fa elkészítése pontosan ugyanazt a csodálatos hatást eredményezi. Ha egy szavazatot helyez el, utánozza az ablakokkal látott tűzoltás ragyogását, miközben egy rétegrétegű kókuszdió áll a hóhoz. Ezt a homlokzatot Allyson Bobbitt és Sarah Bell, a Bobbette & Belle készítette, valamint megosztottuk a mézeskalács receptjét, valamint a királyi jegesedést az új szakácskönyvükből, a Bobbette & Belle: Hagyományos receptjeikből az ünneplési tésztaüzletből. A torontói duó gyakorlati tippeket ad az alábbiakban a saját felépítéséhez.

Mézeskalács és királyi jegesedési tippek

Íme néhány professzionális tipp annak biztosítása érdekében, hogy a mézeskalács és a királyi jegesedés minden alkalommal kiválóan megjelenjen!

Vonal sütőlemezek pergamenpapírral vagy szilikonnal a tapadás nélküli felülethez. Ez biztosítja, hogy a mézeskalács kialakítása gyorsan felemelkedik, amikor darab.

A hengerelt mézeskalács tésztát gondosan kezelni kell, és hűtési időre van szükség a hűtőszekrényben, hogy a gluténszálak pihenjenek. Hasonlóképpen lefagyhat a tészta, ha előzetesen elkészíti a mézeskalács házát.

A királyi jegesedést egyszerűen meg lehet tenni, és keményen száríthat. Kezdje a csöveket egy nagyobb csővezetékkel, és mozgassa egy kisebb tippre, amint kényelmesebbé válik.

Ha azonnal használja a királyi jegesedést, tartsa fedelve a keverő tálban, és helyezze vissza a keverőre egy percig, amikor bármikor szivacsnak tűnik. Ha a jegesedést a jövőbeni használatra tartják, akkor alaposan verte kézzel, vagy helyezze vissza a keverőre, és egy percig keverje össze, mielőtt használat előtt.

Ha megsütötte a mézeskalács darabjait, azonban nem tervezi, hogy néhány napig összeszerelje őket, akkor a műanyag csomagolásba és a fóliába is becsomagolhatja őket, majd fagyaszthatja.

Mézeskalács homlokzati utasítások

Készítsen otthoni sablont karton vagy papír felhasználásával, valamint a behártott tészta tetején.

Használjon éles paringkést az alak és az ablakok kivágásához.

Süssük a mézeskalácsot addig, amíg szép és ropogós is (a lágy gyömbér tészta nem áll fel jól felállva).

Amint a tészta kijön a sütőből, és még mindig meleg, használjon egy éles séf éjszakáját a szélek vágására, hogy egyenesek: ez könnyebben összeállítható.

Díszítse a házat, valamint a királyi jegesedéssel rendelkező fákat, és lehetővé teszi a teljesen megszáradást.

Amikor a királyi jegesedés teljesen be van állítva, használjon egy vastag királyi jegesedést a darabok összeragasztására, vagy ha nem fogyasztják, használjon forró ragasztópisztolyt

Ragasztja a fákat egy négyzet alakú alaphoz, és segítse őket a popsicle -botokkal, amíg be nem állnak.

A ház elkészítéséhez fektesse le az asztalra, stílusa lefelé, és rögzítse a homlokzat hátuljára merőleges háromszöget, hogy segítsen egyenesen tartani.

Hagyja megszáradni, mielőtt visszaállítaná a homlokzatot.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *