Home & Living

Ha hozzáad egy tengeri fűszőnyeget a világpiacról

, mindannyian tudod, hogy szerelmes vagyunk a hálószobánkba. És sok próba-és hiba után meggyőződöttünk arról, hogy minden utolsó dologra gondoltunk, hogy kényelmes hangulatossá tegyük a Hotel Chic-et. De másnap lenézettünk és rájöttünk, hogy hiányzik valami…

… És így elkezdett vadászni a tökéletes szőnyegre.

Szerencsére a keresés gyorsan véget ért, amikor a világpiac jóvoltából a legfigyelemreméltóbb dolgot (a legfigyelemreméltóbb áron) találtuk meg. A globális szőnyegek normál gyűjteménye mellett hűvös testreszabható lehetőséget kínálnak, amelyet másutt nem láttunk. Alapvetően a Seagrass szőnyeg lábánál van. Először három különböző fűszínek közül választhat (az off-fehér szalmától a mézes barna tengeri fűig). Ezután a hosszát választotta (míg a szélesség egy standard 9 láb). Lásd, a szőnyegek 9 láb széles csíkokkal érkeznek, amelyek egy hosszú harmonikát kötnek össze, tehát csak megmondja az eladónak szőnyeg, vagy bármi mást a köztük, a helyszínen vágják le). Tudom, hogy ez furcsának hangzik (vagy úgy, mintha megsemmisülhet, amikor vágják), de a csíkok összekapcsolódnak a zsineggel, amely a tengeri fűben szövött, így ez nem zavarja a szőnyeg szövését, amikor a zsineg vágja. És csupán 10 dolláronként (6 × 9 lábú verziónk mindössze hatvan babba kerül!) Kihívjuk Önt, hogy találjon jobb ajánlatot.
Kedvenc videóink

De elég chitchat. Így néz ki a hálószobánkban (egyértelműen láthatja az alábbi hat vízszintes sorokat, tehát remélhetőleg a fenti leírás kevésbé zavaró a látványossággal):

Szeretjük, hogy miként horgonyozza a hálószobát, és befecskendezi a természetes elem megnyugtatóját a szobába. Bevallom, hogy ez nem mohair szőnyeg alsó részén, de a merev tengeri fű textúrája kissé gyógyfürdőt érez, és hasonlít egy Bali-i privát kunyhó körüli sétára, szemben a juhok hátulján lévő séta (ami még mindig nagyon jó). Eleinte, amikor a kezünket a boltban a szőnyegek fölé futtattuk, azt gondoltuk, hogy kissé durvaak lehetnek, de amikor egy csíkot fektettünk a padlóra és sétáltunk rájuk, rájöttünk, hogy a kezünknek sokkal finomabbnak kell lennie, mint Láb, mert sokkal kevésbé durva/merevnek érezte magát a lábunkon. És az ilyen típusú szőnyegek által nyújtott érték és rugalmasság érdekében teljesen eladunk. innovatív és megfizethető. Imádni fogod. A vonalon még el is szétválaszthatjuk, hogy két futót vagy akár néhány kisebb szőnyeget hozzunk létre a napfényhely számára, de egyelőre nem megy sehova. Megszállottak vagyunk arról, hogy a finom gyémánt mintázat hogyan működik a geometriai West Elm Bedsprette -vel.

Ó, és mielőtt kifogyna az ajtón, hogy saját olcsó és elegáns padlóburkolatát keresse, meg kell jegyezni, hogy valószínűleg a bolt elején találhat őket a pénztárgép közelében (és nem a szőnyeg szakaszban) Mivel az eladónak meg kell vágnia a szőnyeget a kívánt méretre. Majdnem hiányzott nekünk, tehát azt hittük, hogy átadjuk ezt a kritikus részletet. Most menj vágni egy szőnyeget.

További hozzászólások a Young House Love -tól

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *