Uncategorized

A Devolo House Management értékelése 3. rész – Biztonság és biztonság és biztonság

Üdvözöljük a Devolo House Management Range értékelésének harmadik részletében. Eddig az indítócsomagolás futott fel néhány extra mozgásérzékeléssel, valamint változó képességekkel.

Kiértékeljük a MyDevolo alkalmazás számos elemét, eszközök hozzáadását, csoportokat készítve, iránymutatások és jelenetek. Most még több szoftveralkalmazási képesség mellett megvizsgáljuk a biztonságot, valamint a biztonsági és biztonsági alkalmazásokat.

A bölcs ház felépítésének egyik igazolása a biztonság, valamint a biztonság és a biztonság, valamint az energiahatékonyság mellett. A szabályok, a csoportok és a jelenetek felhasználásával rendkívül egyszerű annak a megjelenésnek a megjelenése, hogy lakó- vagy kereskedelmi ingatlanát elfoglalják, miközben távol van a lámpákkal, valamint akár olyan készülékekkel is, mint a TV, valamint a kikapcsolódás, bármennyire sokkal több elérhető.

Biztonság

A Devolo füstdetektor (Art No: 09504) RRP 49,99 £ önálló füstérzékelőként működik. Amikor a füst észlel, hangos figyelmeztető hangot bocsát ki a Piezo Electric Sounder -en keresztül, valamint villog a középső LED kapcsolóban, akárcsak egy rutin akkumulátorral működő detektor. A stílusa azt sugallja, hogy be kell tennia egy akkumulátort, mielőtt felcsavarhatja, láttuk egy olyan címsorot, amelyben a laza vagy kereskedelmi ingatlanban végződött, amelynek füstjelzője nem volt akkumulátor. Távolítsa el azt az alapjától, és a riasztás is kialszik, akárcsak a Tamper riasztás. Sajnálatos, hogy nem kommentálja a szoftver halálos állapotát.

Bárki, aki megnézte az előző értékelések egyikét, megérti, hogy mi jön – a Devolo hálózathoz szükséges eszközök hozzáadása másodperceket vesz igénybe. Kezdje a hozzáadási eszközök sorozatát, mondja el, melyik eszközt szeretne hozzáadni, nyomja meg a gombot, és odamenjen.

A Z-Wave hálózathoz való kapcsolódás után a képességei tovább javulnak. Integrálható a hálózat többi részével, és lámpákat válthat ki, amelyekkel megtalálható, és értesítést küld SMS -en vagy e -mailben, amikor riasztást indítanak a megfelelő iránymutatásokkal és értesítésekkel.

Az Egyesült Királyság jelenlegi épületpolitikája többek között előírja, hogy egy háznak legalább egy füstérzékelőnek kell lennie minden emeleten, az egyes ajtótól számított 7,5 méteren belül, a hosszú távú AC-hálózatokkal, amelyek a saját körükön vannak összekapcsolva a fogyasztói rendszerhez is. Ahogy összekapcsolódni kell, így amikor az ember kialszik, mind kialudnak. Ezeket a követelményeket szem előtt tartva, az akkumulátor -tápellátással rendelkező sok piacon lévő detektor nem felel meg az épületpolitikáknak, és csak a meglévő kompatibilis füstérzékelő telepítésének kiegészítésére lehet felhasználni. Ez egy teljesen nagyszerű füstérzékelő az utólagos felszereléshez vagy a meglévő rendszerrel együtt történő felhasználáshoz.

Megpróbáltuk beállítani egy iránymutatást annak biztosítása érdekében, hogy a füst riasztás kiindulásakor még egy detektor zajt adjon együtt, azonban az alkalmazás nem teszi lehetővé, hogy a füstérzékelőt az iránymutatások készítőjének „akkor” részébe tegyék. Biztos vagyok benne, hogy Devolo -nak oka van, de nagyszerű lenne elindítani az összes füstérzékelőt, ha az ember hasonló módszerrel indul el, mint a vezetékes és összekapcsolt detektorok.

Hasonlóképpen hasznos lenne, ha a füstdetektor hangszóróját a riasztási beállítás részét használhatják. Állítsa a rendszert egy „távol” vagy „éjszakai” módra, valamint ha a megfelelő riasztási érzékelők bármilyen típusát kiváltják -e, akkor a hangszórók eltérő figyelmeztető hangot bocsátanak ki a füstjelző trigger esetén alkalmazott személyhez. Jelenleg egy extra hangszóró vásárlásának követelménye.

Miután először beállították ezt a készüléket, valamint a Devolo közzététele előtt, visszahívta a füstérzékelőt, mivel ez hivatalos hiányosságokat mutatott az EN14604 európai alapvető alapvető hiányosságairól. Ezért és elővigyázatosságból is meghatározzák, hogy visszahívást adtak ki. Rendeztünk egy RMA -számot, valamint az előre fizetett postaköltséget. Cserét adnak ki július és augusztus között, tehát nincs pontos dátum.

Biztonság

A rendszer eltávolítja a biztonsági és biztonsági alkalmazásokat, mivel az ajtók és a Windows kinyitása mellett észreveheti a mozgást. A Devolo platform elég megbízhatónak tűnik, mivel eddig bármit megtesz, amikor azt várjuk. Van néhány hiányzó funkció, összehasonlítva egy meglévő vagy hagyományos riasztórendszerrel, valamint a Z-Wave eszközök többségének megmondható. A tesztháznak hagyományos betolakodó riasztása van, és úgy gondoltuk, hogy összehasonlítjuk, és ellentétben áll a kettővel.

As discussed in an earlier evaluation of the sensors there is no tamper detection. A sensor might be interfered with without any type of indication. On the test home traditional alarm removal of a sensor gadget or opening its situation will set off an alarm.

In the event of a power cut the hub loses all performance whereas the test home alarm has a battery backup so the residential or commercial property stays secured as well as features like the auto-dialer as well as smoke detection still function. This issue may be conquer by adding a UPS to the hub as well as Web routers as well as gateway to preserve the system as well as a connection to the outside world.

The test home has two outside siren/strobe units that will spring into life if triggered by the alarm. At the moment there is no similar z-wave gadget we understood about. It may be possible to integrate these by utilizing a z-wave based low voltage relay as well as an input appropriate for the outside unit.

The intruder alarm market requirements are set in files PD6662 as well as EN50131. These govern the technical demands for the design, installation as well as operation of alarm systems as well as their components. We have not come across any type of Z-Wave elements that satisfy these standards.

The expense of Z-Wave gadgets compared to conventional wired or even wireless elements is higher. For comparison a quick browse will turn up a Yale diy wireless alarm with a telecommunication feature, bell box, dummy bell box, two PIR, two door contacts for £195 as well as adding a essential fob, PIR or one more door/window switch will expense £20 not they common Z-Wave £50 device. Of program this is a stand alone system as well as you would be not able to leverage any type of type of house automation with it. A similar wired system from a respectable producer costs even less. The test home has PIRs in every space as well as several door as well as window sensors. Some convergence in these technologies as well as requirements will occur shortly, one imminent example is the Texecom link system which will enable a traditional safety and security system to work with Z-Wave based components.  We will have to wait to see what this implies for the house automation market.

Any Z-Wave safety and security application ought to be referred to as a benefit rather than a replacement for a conventional system particularly where mandated by insurance coverage business or where you would want to take a discount rate on your house insurance coverage policy as a result of having a system installed as well as maintained.

Notifications

You have a option of notification methods, SMS, email or push as well as you can set up one or several methods. You can utilize the Devolo SMS gateway however you will be restricted to the number of SMS you can send as well as a journal of messages sent can be accessed with your profile settings. It’s not apparent exactly how to purchase a larger SMS entitlement so we utilized the on the internet concern tool however no different to previous events ‘No professionals were on line’. We submitted a concern as well as you requirement to add some much more to a cart. It’s not apparent where this cart is however back on the myDevolo there is a link to ‘devolo shop’ however it is in German. You can likewise configure your own SMS gateway if you requirement to send much more messages or have an existing account elsewhere.

It is challenging to see where to add extra email addresses for notifying other people as all the notifications are tailored to the registered individual of the system. once again we submitted a concern as well as you requirement to add a ‘Sharer’ in the my setting page. You go into an email address as well as an invite is sent to the new user. The new individual needs to go into their name as well as date of birth as well as agree to the typical terms as well as conditions. up until the individual registers they will show as pending on under the listing of sharers. There is no apparent method to add extra smart phone numbers or register extra devices.

Once a notification is configuration you next go to guidelines as well as configuration a guideline to set off a notification, for example email the residential or commercial property owner when the front door is opened.

Further experience of the app

One element to note is what appears to be the prolonged process to get to the info you requirement in the app. To illustrate, preliminary starting the app you are satisfied with a Devolo sprinkle screen, complied with by a myDevolo screen where you choose HomeControl, then on the next screen you choose your HomeControl Hub as well as then you see your devices. Our experience is this can take between 20-30 seconds. a few of this will be because of gadget as well as Web latency however we believe Devolo might eliminate a couple of the steps explained above.

The app appears to be a shell for a website particularly developed for the little screen as the exact same pages can be saw in a desktop browser. When moving from one screen to one more you often see a ‘Loading’ spinner as well as when going into a gadget an preliminary message flashes up ‘No widgets available! Please add widgets to the dashboard.’ Whilst disconcerting it rapidly vanishes when a spinner has rotated.

On the app it is not possible to gain access to the history graphs, a function we believe is missing. AztA legvalószínűbb, hogy az alkalmazást a rendszer alapvető közönségének magyarázza, mivel korlátozott konfigurációs vagy szerkesztési funkciókkal rendelkezik, például be- és kikapcsolhat egy meglévő értesítést, nem állíthat be egy újat, a követelményt, hogy visszaállítsa a visszaállítást. Vissza az asztali böngészőjéhez.

Eszköz késleltetés

Miután hosszú ideig felhasználták a néhány eszközhöz, a késés egy elkerülhetetlen elem. Ez éjszaka látható, amikor a mozgásérzékelő bekapcsol, amikor a fény kigyullad. Lehet, hogy csak egy másodperc frakciója lehet, bár sokkal hosszabbnak tűnik, amikor a fényre vár, hogy egy sötét folyosón is megtalálható legyen, lehetnek olyan elemek, amelyeken kívül vannak olyan rendszerek, mint például a regionális hálózat, valamint a webes forgalom.

Kulcstartó

A második hardverdarab, amelyet ebben a részletben megvizsgálunk, a távoli alapvető FOB (Art No: 9506 RRP £ 35). Ez egy 4 gombos eszköz, amely nem nagyobb, mint a közönséges garázskapu távirányítója. A 4 gomb mindegyike külön -külön programozható, és számos kezelési lehetőséggel rendelkezik, a Direct Gadget kezeli vagy elindítja a jeleneteket.

A teszt otthonában azt használtuk, hogy bekapcsoljuk a lámpákat üdvözlő házként, valamint hogy kikapcsoljuk a módszert a módszeren vagy lefeküdni.

Lehetséges, hogy pontosan látható, hogy ez hogyan fedezheti fel néhány extra hardverrel, például egy alacsony feszültségű relével, az elektromos kapukkal és a garázskapukkal is nyithat. Sajnos Devolo nem adta hozzá ezt a képességet a hardverportfóliójához, azonban más gyártóktól kínálják.

Elem élettartam

7 hét telt el, mert telepítettük az ajtóérzékelőt, valamint a mozgásérzékelőt, örömmel állíthatjuk, hogy az akkumulátor élettartamát 100%-ban jelentik. Ezekre gondolkodás a teszt otthon legforgalmasabb részén van, ez vonzó kezdet. Ezt nyomon követjük a jövőbeli részletekben.

összefoglalva

A füstérzékelőnek van néhány technikai megfelelőségi problémája annak megoldására, hogy melyik Devolo a kezében van. Sajnos ez nem helyettesíti a nehéz vezetékes füstérzékelőt. Az a képtelenség, hogy független hangszóróként használja fel, vagy az iránymutatások felhasználása más detektorok leállításához korlátozza annak rugalmasságát.

Ez egy hasonló történet a biztonsággal, a Devolo rendszer nem helyettesíti a meglévő riasztórendszert, és úgy gondoljuk, hogy ez igaz a Z-Wave eszközök nagy többségére, és nem csak a Devolo-ra. A rendszer extra távoli expozíciót vagy megnyugtatást biztosíthat, valamint a megvilágítás kezelését, ha a háztól távol van, bármennyire is szükség van erre. Fantasztikus kiegészítés lenne az „ünnepi mód”, ahol a rendszer véletlenszerűen kapcsolja be a különböző lámpákat, és kikapcsolja azt a megértést, hogy valaki otthon van.

Az Essential FOB nagyszerű lehetőségeket kínál, ha beépítik a jelenetekbe vagy más hardverdarabokkal. Fantasztikus hatótávolsággal rendelkezik, sokkal jobb, mint a Test Home Remote garázs ajtó vagy bejárati távvezérlő, tehát érdemes megnézni a valódi világ interfészeit, például a Z-Wave Fortrezz interfész/hídmodul mimolitot.

A szoftveralkalmazásnak vannak olyan területei, amelyek egyszerűen nem elégségesek, bár online csevegés nélkül, valamint oktatóanyagok/utasítások hiánya, ez időnként súlyosbíthatja az egyéni tapasztalatokat. Nagyszerű látni, hogy a GYIK -t most angolul kínálják, míg az első áttekintésünkben németül volt.

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Devolo House Kezelje az árvíz / vízérzékelőt

28 Vélemények

16,38 £

Vásárlás az Amazonon

2

Devolo House Management Starter Pack – Smart House mindenki számára, fehér, ezüst, 9361

22 vélemény£ 89,95

Vásárlás az Amazonon

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *