Uncategorized

Rowhouse Reno: A bontás

A Reno utolsó két hete valóban felgyorsult. Az összes engedély végre a helyén van, és készen állunk arra, hogy a Reno legjelentősebb részét, a 2. fázist kezeljük: a ház hátuljának teljesen újjáépítése! (Ha elmulasztotta az 1. fázist, kattintson ide.)

Íme néhány fotó a haladásunkról:

A ház hátulja jól folyamatban van. A demo személyzetnek egy speciális légfúrón kellett vásárolnia, hogy átjuthasson a beton összes rétegén. A második emeleti erkély alatt egy újabb kátrány- és zsindelyes tetőfedő rendszer volt, kilenc rétegű övsömörrel!

A konyhát eltávolították, és a hátsó fal kinyílt. Sokkal sokkal több fényszűrés van most – különösen, ha a 9 ′ -et a 9 ′ -es ablakok és a francia ajtókba helyezzük.

A kék mellékhelyiség eltűnt! A bal fal lefelé is elvittük, hogy a hely nagyobb legyen, és kibővítette az ablakot.

Íme néhány más felvétel a demonstrációs folyamatról, hogy élvezete legyen:

Nos, enyhén szólva nagyon lenyűgöző. Sok döntés és tervezés történt, mielőtt még a demonstrációval is megvitattuk. A férjemmel és én természetesen nem vagyunk belsőépítészek vagy építészek, de mivel mindketten grafikusok vagyunk, úgy döntöttünk, hogy úgy döntünk, hogy ezt a formatervezési munkát úgy kezeljük. Mielőtt megkezdtük a folyamatot, kreatív rövid és egy vizuális hangulat -inspirációs testületet állítottunk elő. Szakértői segítséget vettünk fel a kihívásokkal teli dolgokhoz, például a fürdőszobákhoz és a konyhához. Megéri!

A következő július 17 -i blogbejegyzésemben megosztom a támadási terv tervezését, így láthatja, hogy hova vezet ez a törmelék.

Egy másik inspiráló Reno -hoz olvassa el Catherine Sweeney blogbejegyzéseit.

Fotó kreditek: 1-7. Mandy Milks

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *