Uncategorized

Konyhai Reno Progress

Cameron MacNeil és én új szekrényeket választottunk a konyhai felújításhoz, és az Aya Kitchens & Baths elkészítette az elrendezést, ideje volt ötleteinket életre kelteni! (Ezt a blogot Aya szponzorálja. Kövesse itt a konyhai reno előrehaladásomat.)

Először eltávolítottuk a szekrényeket, és én jó állapotú adományokat adományoztam az Habitat for Humanity számára, valamint a készülékeimmel, amelyek még mindig jól működtek.

Új padlókat fektettünk le a szekrények felszerelése előtt. A juharot egy testreszabott szürke folttal választottam.

Mindössze két nap telt el a konyhaszekrények felszerelése. Aya átadta a szekrényt, és a legjobban dolgozott. Az első napon két AYA alkalmazott dolgozott el, és a másodiknál ​​csak egy alkalmazottra volt szükség a munka befejezéséhez. Tényleg tudták a cuccaikat, és elég gyorsan működtek.

Miután az összes összeszerelték, Aya még tisztázott, így nem hagytam törmeléket mindenhol! Mint láthatja, új világításunk is volt, amelyet egy villanyszerelő vezetett be. Olyan izgalmas látni a változásokat!

A szekrényekkel a helyén itt az ideje, hogy a munkalapokhoz és a backsplashhez forrásokat adjon hozzá. Itt van a gyönyörű Carrara márvány, amelyet a munkalapokhoz választottunk. (Az AYA javasolhat forrásokat csempe, munkalapok és még sok más számára.)

Cameron ezt a fényt egy vintage üzletben találta meg az utcán, 300 dollárért. És ha el tudod hinni, megtalálta az ikerét egy másik vintage üzletben, a város másik végén 200 dollárért! Mik az esélyek? A lámpák kissé régi stílusú kontrasztot kínálnak a konyha modern kialakításával.

Klasszikus fehér metró csempe volt felszerelve, szürke habarcsgal a szolgáltatás falán.

Akkor itt az ideje, hogy betöltsem a konyhámat! Itt van egy AYA szekrény opció, amely két ajtót tartalmaz, de amikor az Open bemutatja a négy dobást. A fiókok kiválóan alkalmasak arra, hogy látják, hogy a tárgyak hátul vannak.

Még az új mosogatógép -fiókjainkat is felszereltük az AYA szekrényfedelekkel, hogy a zökkenőmentes megjelenésűek legyenek.

Most nézd meg az utólagos képeket! Ráadásul vezesse be az új konyhát ebben a TV -szegmensben, és többet tudjon meg az AYA -ról.

Fotó kreditek: 1, 3, 4. Isabella Cairess Favaro2, 5, 6. Cameron MacNeil7-9. Jason Stickley

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *