Uncategorized

Vezeték nélküli módon kapcsolja össze a TV -t vagy a számítógépet a HiFi -hez a Marmitek Away Anywhere 685

síkképernyős TV -vel nagyszerű, de sokkal többször is szörnyűnek tűnnek. Most a Marmitek Away Anywher 685 lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül összekapcsolja a TV -jét a HiFi vagy a Home Mozi Rendszerével, így az összes kedvenc TV -műsorod és filmje remekül hangzik, valamint a telefonon lévő összes digitális rádióállomás.

Az adó csatlakozik a TV -ben lévő digitális audio kimenethez (koaxiális vagy toslink), míg a vevő csatlakozik az audiorendszerhez (a Marmitek az audio bárhol is előállítja a 625 -et, ha a TV -nek csak analóg audio kimenete van).

Az audio bárhol az „Advanced Car Frequy Hopping” technológiát használja egy stabil csatlakozáshoz, WiFi interferencia nélkül, és a vezeték nélküli linket automatikusan felismerik, miután a TV bekapcsol, és leválasztva van, miután kikapcsol.

Az egység támogatja a leggyakoribb 2–5,1 csatornás digitális audio jeleket, a sztereó audio -tól a DTS -ig és a Dolby Digital Surroundig, és felhasználható a számítógép és a TV csatlakoztatására.

Körülbelül 75 fontért kapható

Marmitek.com: Smart Home AV termékek

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *