Uncategorized

Hogyan lehet egy ünnepi partit rendezni egy kis térben

, amikor a tervezők azt mondják, hogy inspirációt találnak az egész helyen, nem viccelnek. esete? Ez az ünnepi Soirée, amelyet Philip Mitchell tervező és partnere, Mark Narsansky reklámvezetõje, a tervező házigazdája, amely létezését egy szép anyagnak tartja. „Egy nap a Brunschwig & Fils bemutatótermében voltunk, megnézve ezeket a lenyűgöző mintákat. Nem feltétlenül voltak ünnepi szövetek, de voltak ezek a gazdag vörösök, amelyeket inspiráltak ” – magyarázza Philip. „Nem arra törekedtünk, hogy újratervezzük lakásunkat vagy lakást, vagy ilyesmi, de elkezdtük az ötletgyűjtést, amit velük készíthetünk. Arra gondoltuk: „Miért nincs buliunk, és beépítjük őket valahogy?” ”Egy nagy tervezési téma, 60 vendég és több fényes ötlet később, megvan a helyzet arról, hogy az elegáns pár hogyan húzta le ezt a fantasztikus ünnepi partit A 900 négyzetláb hosszú Toronto lakásukban.

Philip Mitchell (jobbra) tervező, partnere, Mark Narsansky, valamint Ganaraskans, Wylo és Jacob a lakás előcsarnokában.

“Arról szólok, hogy a régi iskolai meghívókon robbantanak”-mondja Philip. „Az emberek szeretnek valami ilyesmit az e -mailben. Ez növeli a különleges érzést. ” Mark ezeket a három Brunschwig & Fils szövet alapján készítette, amelyek kezdetben inspirálták a párot.

Ahelyett, hogy kisebb oldalsó asztalokat helyezne az egész nappaliba, Philip és Mark egy nagy, központi dohányzóasztallal beragadt. A monokróm virágos asztalok egy ünnepi fókuszpontot készítettek, míg az asztal széleit egyértelműen tartották a koktélok és a kis tányérok számára. Lángtalan gyertyákkal is mentek – biztonságosabb lehetőség a nyüzsgő összejövetelre.

Philip és Mark szövet-ihlette témája szintén megjelenik a nagy karácsonyfájukon, amelyet szorosan a sarokba helyeztek, hogy megfeleljenek a kisebbnek (ez blokkolja a kandallót, de az emberekkel teli szobával nincs szükség üvöltő tűzre) – A pár mindent elment, ágait díszekkel borítva a Brunschwig & Fils minták és a csecsemők kiegészítő árnyalataival borítva. Ide tartoztak a lakásban lévő matricák is, hasonló vörös és türkiz árnyalatokban.

Ha a párt elég nagy, akkor a Waitstaff behozatala értelme van: „Úgy gondolom, hogy sokkal kielégítőbb, ha a házigazdák megnézhetik a vendégeket – és ne aggódjanak az italok keverése miatt” – mondja Philip. A csaposok és a váró általában órákig számítanak fel, tehát egy két vagy három órás koktélpartira meglepően megfizethető.

A speciális tippe minden parti számára szórakoztató kiegészítés. Itt a fehér kozmopoliták volt, amelyeket piros helyett kiömlött fehér áfonya lével készítettek.

Az ünnepi cukor -sütik játékos bólintás a szezonra; Ha egy luxus lábú ezüst tálcán jelenítik meg őket, megemeli az édes ételeket.

Philip az asztal egyik oldalára tolta az asztalt, hogy bőséges bárot hozzon létre a csapos számára, hogy mögött álljon. “Az vendéglátó a konyhában volt, ezért a lehető legtöbbet akartuk kihozni” – mondja. Ezenkívül átmeneti teret is használt a forgalmas nappali és a den között, amely csendesebb és sokkal intim volt.

A vendégek hazatérése egy kis tokennel a legjobb módja annak, hogy a partit felvegyék, és ezek különösen ünnepiek. Minden táska egy szép díszből és adományból áll, az egyes vendégek nevében a gyermekek kívánság Alapítványának. “Azt hiszem, ez segít az embereknek abban, hogy az ünnepekre adjanak” – mondja Philip.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *