Uncategorized

Felújítás Appletv’s – Csak 135 font!

Rendben, az időjárásnak kell lennie, itt van a nap 2. száma! A REUBRUBB’S APPLETV -k most 135 font (rendszeres 199 £) az Apple Store -ban. Ezek soha nem tartanak sokáig, így most szerezz egyet.

„Az Apple TV -vel mindig van valami jó nézni. Egy teljesen ingyenes szoftverfrissítés után, néhány kattintással a távvezérlővel, böngészhet és vásárolhat TV -műsorokat ugyanabból a helyről – a szélesvásznú TV.

Szerezzen zenét és podcastokat is – vásároljon kedvenc dalait és zenei videóit, és töltse le teljesen ingyenes podcastokat közvetlenül az Apple TV -ből.

Nézze meg a YouTube -ot a TV -n – Tekintse meg a YouTube videókat a nagy képernyőn. Örömteli több millió teljesen ingyenes videóban, beleértve a legnépszerűbbek, sokan megtekintett és a legmagasabb besorolást.

Mutassa meg fotóit – teljesen szabadítsa fel fényképeit az internetről, és nézze meg őket a szélesvásznú TV -n. Kattintással érheti el a Flickr fotóit vagy a .MAC webgalériáját. ”

Appletv most 135 £ tartsa szemmel az Apple felújító áruházát sokkal több alkuért

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap egyenesen a postaládájába

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *