Uncategorized

A szerkesztő válogatásai: A Kai Ethier dél-amerikai stílusában 50 dollár alatt fedeznek fel

A legjobban, a dél-amerikai mintázat, valamint a díszítés nem mutat jeleket a lassulásról-ami nekem nagyon jó! A meleg, dinamikus színekben lévő darabok egyszerű módszer a semleges helyiségekbe való élethez, míg a szép hímzés és a kézműves fejlődés rusztikus varázsa van, amit szeretek.

Szeretné vásárolni a mintát anélkül, hogy megtörné a bankot? Itt vannak itt a legfontosabb válogatásom az üzletekben – mindegyik 50 dollár alatti pénzeszközt.

A torontói Cambie -stílus a legszebb perui párnákat, takarókat és szőnyegeket (és minden cuccot online kínálnak). Szeretem ezt a ragyogóan színes gyapjú párnahuzatot. Kiváló akcentust eredményezne egy semleges székre vagy kanapén.

Forrás: Cambie Design

Termékek: Cabana párnahuzat, 45 USD

Hatalmas rajongója vagyok az Indigo kézműves étkészletének. Van egy sor kézműves kőzetlemez, valamint tálak otthon, valamint szeretném hozzáadni ezt a tálalót tálba a kollekciómhoz. Ez egy egyszerű, gyönyörű darab – ugyancsak jó, hogy rejtve maradjon a szekrényben. Tartottam ezt az embert a konyhai asztalon.

Forrás: Indigó

Termékek: Kézműves nagy tálaló tál elefántcsontban, 45 USD

Egy másik asztali termék, amely a közelmúltban felhívta a figyelmet, ezek a PEHR Designs pamut szalvéták. Felfedezek egy kis hímzés, amely hosszú utat eredményezhet, és én is különösen, mint ez az egyszerű sárga kézimunka.

Forrás: PEHR Designs

Termékek: Slub Natural Dobby szalvéta kukoricában, 12 USD/

Ezek a kézzel festett gyertyatartók a Brooklyn stílusú stúdióból, a Great Thing egy egyszerű válogatás-eltekintve attól, hogy az öt szín közül melyiket választja. A friss környezetbarátok felé hajolok, bár valószínűleg választhat egy mély narancssárga vagy lyukas sárga párot.

Forrás: Egyszerű tigrisáruk

Termékek: Field gyertyatartók a Great Thing by Eco-barátban, 45 dollár/pár

Utolsó felfedezésem az IKEA -tól származik, aki a közelmúltban kiütötte a parkból a korlátozott kiadású ülő kollekcióval. Különösen szeretem ezt a szájfúvó vázát: a meleg, narancssárga-rózsaszín színe, valamint a kézműves alakja gyönyörű, mégis finom bólintás a dél-amerikai trendhez.

Forrás: ikea

Termékek: Aaron Probyn ülő váza, 15 USD

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *