Home & Living

Ünnepi üdvözlőkártyák

Mielőtt a szemét a túl korai karácsonyi témájú blogomba forgatnám, meg kell vitatnom, hogy ez a bejegyzés az Etsy kártyák körében található, amelyek mindegyike szállításra van szükség. Köszönetet mondhat nekem, amikor a kártyáid időben megérkeznek az ünnepi szezonra!

A Suzanne Dimma legutóbbi blogbejegyzésében egy H&H fényképet mutatott be egy karácsonyi kártyás közleménytábláról, amely emlékeztetett arra, hogy korán kezdjem el vadászni a jobb kártyákra ebben az évben. Bár bármely kártyát nagyra értékelnek (különösen a személytelen e-kártyák világában), különösen szeretek egy eredeti, kézműves vagy mókás üdvözlőlapot kapni az e-mailben. Csodálatos és ravasz, mindig áttekintem Etsy -t. Itt van néhány, amit találtam:

Semmi sem mondja jobban a hipsternek, mint a neon rénszarvas. A ForestGirLdesign által kifejlesztett feltűnő kártyák különféle színekben vannak ellátva. Nem lennének félelmetes, mint parti meghívók is? Az egész Soirée-t színeken koordinálhatja ezen kártyák egyikére! 5, 7 USD.

A sokkal kifinomultabb megjelenés érdekében a Happyhound Whippet üdvözlete egy régi világblokk nyomtatási megjelenést kínál. Minden kártya kézi színű volt, piros és zöld színű. 10, 13,50 USD.

Szeretem a könnyű mintát. Ez az eredeti bogár -nyomtatás az E.M.Papers által a Sans Glitter vagy a festett Mikulás üzenetet továbbítja! Kártyák helyett a művész PDF -et biztosítja a formatervezéséről, amelyet otthon vagy a helyi nyomtatóknál nyomtathat. PDF kép, 5,50 USD.

Félelmetes, ha egy kártya megtöri a vörös és zöld penész! A Champagnepress kifejlesztette ezt a varázst a Kraft papíron, és csillogó érintést adott: egy Swarovski kristály díszítés a dombornyomott hópelyhek közepén. 10, 30 USD (vagy vásároljon egyet 4 dollárért).

Ha a téli szezonbeli tájakkal foglalkozik, a Vandaliastreetpress a legszebb kortárs mintákat árusítja, amelyeket láttam. Mindkét fent látható kártyát a magasnyomás nyomtatási eljárással készítették, amely kis variációkat hoz létre a nyomtatásban – minden kártyát egyedivé teszi! Mindkét kártya, 12, 26 USD.

Olyan sok jó minta van az Etsy -n, nem tudtam elkezdeni mindegyiket megmutatni, tehát szánjon egy másodpercig (vagy egy órát!), Hogy megnézze magát!

Fotó kreditek: 1-6. Etsy

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *