Home & Living

Az Idratek Cortex V21 támogatja a Slim Devices SqueezeBox

Az Idratek nemrégiben kiadta a Cortex Home Automation szoftver V21 -et. ”Forró a V20 sarkában, a Cortex V21 számos új fő funkciót, valamint számos más kiegészítést és fejlesztést mutat be.

Ez az új kiadás közvetlen támogatást nyújt a Slim Devices által a „SqueezeBox” számára, amely magában foglalja a SqueezeBox funkciók vezérlését, valamint az ebből származó állapotinformációk alapján. Az önkényes Idranet rendszer adatok szöveges formában jeleníthetők meg a Squeezebox VFD -n – a meglévő hangos kimenet nagyszerű kiegészítése az audio egységeken keresztül … A Cortex V21 támogatást nyújt az Idratek közelgő információs megjelenítési moduljainak.

A kiadás további figyelemre méltó funkciói között szerepel a 24 órás világítási jelenet profil létrehozása (az egyéni/több fényre alkalmazható) és a felhasználó meghatározható logikai objektum bevezetése. A Cortex GUI javítását is elvégezték az érintőképernyő -interfészekkel rendelkező felhasználók számára.
A meglévő ügyfelek ingyenesen frissíthetnek a Cortex V21 -re, azonban a SqueezeBox támogatási modulnak a többi opciós modulhoz összhangban szerény licencdíjat kell kiszámítani. Az új funkciókkal kapcsolatos további részletek itt találhatók.

www.idratek.com

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap egyenesen a postaládájába

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *