Home & Living

A Gigabites Ethernet-híd 15 USB-eszközt engedélyez bárhol a LAN-on

Itt található egy hasznos kis eszköz az intelligens otthoni beállításhoz. Ethernet -híd, amely lehetővé teszi az USB -eszközök csatlakoztatását a LAN bármely távoli helyén. Az interfésznek 2 x USB 2.0 portja és egy gigabites Ethernet aljzat található.

Kompatibilis a Windows és a Mac segítségével, és lehetővé teszi legfeljebb 15 eszköz csatlakoztatását (egy hub használatával), és kezelhető és konfigurálható a böngésző felületével. Tökéletes, ha USB -alapú I/O felületet vagy érzékelőket használ, és különösen akkor hasznos, ha otthoni automatizálási szerverét egy virtuális gépen futtatja. A Silex SX-3000GB körülbelül 100 font körül van, nézd meg a videót az ugrás után.

„Az USB-eszközök azonnali konvertálása megosztott erőforrásokká a 10/100/1000 Gigabites LAN-on-A Gigabites USB eszközkiszolgáló nagyon gyors, áteresztőképességű USB 2.0 HI-sebességű eszközöket biztosít. Gyorsan konvertálja a csatlakoztatott eszközöket (ek), hogy bárhol hozzáférhessen a YourNetwork -en. Most élvezheti a többfunkciós nyomtatók, szkennerek, tárolókészülékek vagy más USB -eszközök távoli kényelmét és szabadságát. Ez az USB -eszközök rugalmasságát és termelékenységét egy teljesen új szintre hozza bármilyen környezetben, beleértve az otthont, a SOHO -t, az iskolát vagy az üzleti környezetet. Az SX-3000GB megkönnyíti az USB-eszközökkel való munka. Az USB-hub csatlakoztatásával az SX-3000GB akár 15 USB-eszközt is integrálhat a gigabites hálózathoz. A telepítés után minden hálózati felhasználó megoszthatja az erőforrásokat. A felhasználók hozzáférhetnek az USB -eszközökhöz, és úgy használhatják őket, mintha helyben vannak rögzítve a számítógépükhöz. ”

Silexamerica.com: Szintén nézd meg a Barix Barionet Ethernet IO eszközt

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *