Uncategorized

6 Egyedi módszer a művészet

Senior Style szerkesztőjének szűrésére, Joel Bray megosztja az innovatív művészeti képernyő ötleteket.
A műalkotás olyan fontos stílus elem; Gyakran a terek nem érzik magukat inkább befejeződni, amíg a falakon fel nem állnak. Amikor azonban a kollekció bemutatására van szükség, szánjon egy pillanatra gondolkodni: A kiválasztott technika gyakran ugyanolyan nyilatkozatot tehet, mint maguk a darabok. Követelmény némi inspirációt? Itt van néhány olyan preferált módszerem, amely a vonzó képek és a művészet bemutatására szolgál.

A galéria falának jelenleg egy pillanatra van, valamint egy klasszikus történelmi módszer a műalkotások felfüggesztésére. Noha a különféle tippek és technikák nagy ajánlatok vannak, amelyek segítenek az egyik előállításához, úgy gondolom, hogy a legfontosabb dolog, amelyet szem előtt kell tartani, az, hogy a kollekciónak úgy kell kinéznie, mintha az idő múlásával fejlődött volna.

Fotós: Monic Richard

Forrás: Maison & Demeure 2013. szeptember

Tervező: Jean Stéphane Beauchamp

Ez a H&H főszerkesztő, Suzanne Dimma lakóterületének szép, fantasztikus példája egy fantasztikus példa egy galéria falára, amely eléri a jelet. A Suzanne integrálta a különféle kreatív médiumokat, a keretstílusokat, valamint a keretméreteket egy olyan organikus, összegyűjtött megjelenéshez, amely rendkívül személyesnek érzi magát – valamint bármi más is.

Fotós: Angus Fergusson

Forrás: Home & House 2013. augusztus

Tervező: Suzanne Dimma, valamint Arriz Hassam, az Arriz+Co.

Gyakran azt mondják nekünk, hogy gondolkodjunk a bútorok és a díszlécek kialakulásáról, amikor a művészetet elhelyezik, azonban a frissebb felvétel az, hogy nem emlékszik a „szabályokra”, és csak ezt kell megtenni! A hangszóró művészeti és a centrumon kívüli, a díszlécek teteje vagy az alacsonyabb, mint amit a galériák általában azt sugallnak, hogy valódi energiát adjanak a szobákhoz.

Fotós: Angus Fergusson

Forrás: Home & House 2014. február

Tervező: Joel Bray és Stacey Smithers

Az előre nem látható elhelyezés kulcsa az, hogy céltudatosnak tűnjön: egy majdnem a falra összpontosító festmény hibának tűnhet, miközben egy darab észrevehetően off-kilterét felépítheti, éles aszimmetriát eredményez. Ebben a hálószobában egy grafikus vászon lógott a falpanel jobb oldalán, és csak egy kis vizuális feszültséget adva a térnek.

Fotós: Angus Fergusson

Forrás: Home & House 2015. június

Tervező: Suzanne Dimma, valamint Arriz Hassam, az Arriz+Co.

Akár a padlóra, az oldalsó fedélzetre helyezve, akár véletlenül felbukkant a könyvespolcra, a hajló műalkotások szuper kortársnak tűnnek. Ez a megközelítés szintén laza és folyékonyabbnak tűnik, mint a hagyományos lógás, mintha a darabjaid állandóan változó forgásban vannak.

Fotós: Angus Fergusson

Forrás: Home & House 2009. augusztus

Tervező: Joel Bray és Stacey Smithers

A hajlító darabok egy újabb fantasztikus választás azok számára, akik szeretik módosítani a terveiket, amikor a hangulat sztrájkol. A divatprofesszionális fotós, Carlyle Routh nagyon kis képernyője egyszerű és gyorsan beállítható lenne.

Fotós: Angus Fergusson

Forrás: Home & House 2015. április

Tervező: Carlyle Routh és Gavin Abrey

Ha kevés keretes pillanatképe van az egész otthonában, gondoljon arra, hogy összeállítja őket egy tematikus kijelzőkbe. Például központosítson számos vintage háztartási képet egy asztalon vagy konzolon; Ez olyan stílus pillanatot fog előállítani, amely átgondoltnak és szándékosnak is érzi magát. (A családi fotók nem olyanok, amelyeket látsz aNagyon sok a fő menedékmagazinokban, azonban azt hiszem, hogy kissé érdekli a képernyőn, nagyszerű stílus elem lehet!)

Fotós: Mark Burstyn

Forrás: Home & House átalakítások 2011

Tervező: Bob Brown, David Nosella, valamint Jasmin Caronan

Fújjon fel egy nagyszerű, vízszintesen orientált fényképet vagy nyomtasson, ossza meg harmadra, majd állítsa be a darabokat három megfelelő keretbe. Az eredmény egy erős triptil, amelynek témája értelmes. Noha ezt a kezelést bárhol az otthonában szűri, azt hiszem, hogy a személyes területen lógja, mint egy elsődleges hálószobát, természetes választás.

Fotós: Donna Griffith

Forrás: Home & House 2008. június

Tervező: Stacey Smithers

Ez a képernyő technikája lazább és spontánabb, mint a többi, amit javasoltam, valamint rendkívül egyszerű megtenni. Csak dobja be a képeket vagy a művészeti kártyákat véletlenszerűen a tükör keretébe, hogy hűvös, kollázsszerű effektus legyen. Ez az, amit a saját otthonomban, valamint a képernyőimben végezek.

Fotós: Rob Fiocca

Forrás: Home & House átalakítások 2013

Tervező: Suzanne Dimma

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *