Home & Living

Trend: Kézműves

A „kézzel készített” szó arra késztette, hogy a viszkető pulóverekről és a makramé növényi fogasokról gondolkodjak. Most nem-olyan darabokkal rendelkeznek, amelyek egyedi jellegűek, és nem a tömeggyártás, adjuk az egyéniség és a furcsa érzékenységet egy térhez. A hullámnak valószínűleg van valami, amit a világunk kisebb helyévé válhat: a kézműves afrikai kosarak könnyen megtalálhatók a teljesen szabad kereskedelemben; Az olyan nagyvállalatok, mint a West Elm, támogatják a helyi művészeket és korlátozott számú kézműves terméket értékesítenek; És az Etsy a művészek és a kézművesek csodálatos bitjével és bobjával büszkélkedhet. Vigyázzon ki – az egyszerű ceruza rajz a helyi galériában vagy a kézműves dobó takaróban csak az, amiben a szobái hiányoznak.

Kiáltást kell adnom kedves barátom 10 éves lányának, Julietnek, aki nemrég indított egy kézműves babákat árusító webhelyet. Nézze meg a julietspets.com oldalon. Keteljen hat apró babát egy árnyékdobozba, és a Wham, azonnali művészet egy játszószobában.

Itt van egy lövés, amelyet nemrégiben készítettem West Elm -ben. Ezek a gyöngyös dobozok gorgie – ideálisak a szervezéshez. Szeretnék egy csomót a fürdőszobához.

Figyelje a „I Heart Handmeade” -ot is, ahol az Etsy Sellers közvetlenül együttműködik a West Elm -rel.

És ne felejtsük el a tavaszi egyfajta show -t itt, Torontóban (március 30 -tól április 3 -ig) – ez mindig fantasztikus forrás a kézműves leletek számára.

Próbálja ki a kezét a saját művészeti és kézműveseknél – rengeteg könnyű projektünk van a DIY útmutatónkban.

Fotó kreditek: 1. Winkepuss, Juliet Pets2. Marty, Júlia Pets3. Bandit, Júlia Pets4-5. Morgan Michener

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *