Uncategorized

10 szenzációs kis terek

A Sabrina Albanese tervezője 14 olyan lenyűgöző helyiségben részesül, amelyek kevesebbet igazolnak.

Ez a Boca Raton, a floridai konyha hozzáadott energiát kap az élénk vörös medál lámpák és étkezőszékek jóvoltából. „Semleges hangokat használtam az áramlás és a nyitottság érzetének megteremtésére. Aztán hozzáadtam a színes pop -okat, hogy valamilyen játékos érdeklődésre törekedjünk ” – osztja a nő.

Fotós: Andrea Falasca

Ez a nyugodt mester fürdőszoba nagyobbnak tűnik a falak, a padló és a bútorok könnyű hangjainak köszönhetően. „A lágy színek, a különféle természetes textúrákkal keverve, nemcsak elegánsnak, hanem könnyűnek és szellősnek is érzi magát” – írja le Sabrina. “Az üvegpartíciók lehetővé teszik a fény átjutását, miközben megteremtik a magánélet érzetét.”

Fotós: Roberto Caruso

Sabrina egy texturált geometriai falfestést használt ebben a kompakt munkaterületen, „hogy a visszahúzódó falak illúzióját adják”. Ezután egy úszó polcot telepített ugyanabban a hangon. “Ez monokróm, koherens érzést hoz létre” – magyarázza.

Fotós: Roberto Caruso

Ebben a kis étkezőben a tervező minimális bútorokat és könnyű palettát használt, hogy a hely nagyobb és világosabb legyen. „A díszítés ugyanolyan színű festése, mint a fal, finom textúrát hoz létre” – osztja az Albanese. “Összességében a szoba friss és véletlenül kifinomult, lágy természetes textúrákkal és gyapjúval, az étkezőasztal körül.”

Fotós: Roberto Caruso

„Ennek a hálószobának a héja sötét – a falak és a drapériák lágy grafit színűek -, és az összes bútor és ágynemű könnyű” – írja le Sabrina. Ez megteremti a visszahúzódó falak illúzióját és sokkal tágabb légkört. “Az ágy szintén alacsony profilú, ami miatt a mennyezet magasabbnak érzi magát” – mondja.

Fotós: Roberto Caruso

„Minden bútornak céljainak kell lennie egy kis lakótérben” – magyarázza a tervező. Ebben a fényes nappaliban az alacsony slánga szekció, a kompakt karosszék és az oszmánok rengeteg ülőhelyet biztosítanak, miközben hagyják, hogy a városra néző kilátás középpontjában álljon.

Fotós: Roberto Caruso

A Designer Sabrina nem fél a merész választásoktól, még a kis terekben sem. Ez az iroda egzotikus állati elrejtési szőnyeget, szobrászati ​​íróasztalot és egyedi készítésű Batman-témájú könyvespolcot kínál. “Szeretem a könyvek és a helyhez kötött kreatív módszereket megtalálni, mint például a Kitschy Wall-szerelt polcok”-mondja.

Fotós: Roberto Caruso

A kis terek, mint például a Toronto belvárosi porszoba, a legjobbak a merészebb tervezési mozdulatok kipróbálására. “Ennek a mozaikfalnak a tükrözött felülete sokkal több helyet biztosít” – magyarázza Sabrina Albanese tervező: “És a fekete dekoratív akcentusok romantikát és drámát hoznak létre.”

Fotós: Roberto Caruso

„A különböző formák, színek és textúrák rétegeinek hozzáadása elengedhetetlen egy kis tér iránti érdeklődés növeléséhez” – osztja a tervező. Ebben a csinos ülőhelyen egy szobrászati ​​oldalsó asztalt összekevert egy kanyargós karosszékkel és plüss dobással a gazdag megjelenés érdekében.

Fotós: Roberto Caruso

Ez a lenyűgöző hálószoba újszerű érzéssel rendelkezik a ropogós fehér vonalnak köszönhetőenNS, drapéria és világítás. A Kelly Wearstler elegáns császári rácsos háttérképe egy lágy kék csipet ad, hogy összekapcsolódjon az ágyneművel.

Fotós: Roberto Caruso

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *