Home & Living

Sarah Richardson Design

új angliai stílusú háza, amelyet a Maine festői partvidékén lévő zsindelyes házak, Susan Sinclair-Brockelsby és Gerry Brockelsby befolyásoltak, nagyon remélte, hogy újjáépítik az új-angliai tervezés vonzerejét – Felhívták Gus Ricci építészet, hogy segítsenek álmuk valósággá tenni. Az Ontario állambeli Caledonban, a Niagara-i lejtőn lévő 100 hektáron kifejlesztett új-angliai stílusú ház a smaragd-hegység kilátásait kínálja, amelyek a Technicolor Splendor-ban zuhannak, és egy 2 1–2 hektáros tavacskát, amely távolban van.

Sarah Richardson tervező egy másik fő inspirációs forrást kínálott; Susan elismeri, hogy régóta rajongó. “Sok éven át néztem a Design Inc. -t, és tetszett neki” – mondja. “Csak azt gondoltam, hogy minden, amit csinált, finom, ezért felvettem a kapcsolatot az irodájával, és ők a legjobban kijöttek.” Kattintson át, hogy megnézze Natalie Hodgins, a Sarah Richardson Design gyönyörű ingatlanát.

A külső iker gambrel -tetők gyakoriak a népi maine -formatervezésben, amelyet a háztulajdonosok szeretnek.

A fák allée és az osztott sín kerítés vezet a meghajtón.

A kézzel mártott fa zsindely és a helyi kő időjárási lágyságot kölcsönöz a külsőnek. Az urnák és a lámpák illesztése a rendezett, szimmetrikus homlokzatot játssza.

Susan és Gerry a Cockapoo -val, Sam -nal, a Caledon hétvégi otthonuk ropogós, fehér panelének folyosón.

Az elsüllyedt nagy szoba számos területet kínál, amelyek összegyűjthetők és cseveghetnek, vagy örömet élveznek egy csendes olvasásban.

Az antik szempontok hozzáadják a szükséges vintage érintést ehhez az új építéshez.

A beépített szekrények toszkán oszlopok tetején elkülönülnek-de ne bezárjanak vizuálisan-a konyha és az étkező a nagy szobából. A ropogós, fehér csövek által élénkített puha zöld csészék kényelmes ülőhelyeket hoznak létre, egy foltot, amelyet egy lóbemutató vagy a kedvenc magazinon keresztüli leírás után megítélhet. A tonális csíkos dobó párnák egy sápadt kombinációban, amelyet a virágszőnyegből húznak, egy Sarah Richardson védjegy. A sárgaréz gyertyatartók csoportja és a kívülről levágott bíborlevelű juhar ág egyszerű, egyszerű kialakítás, amely hatást gyakorol.

A hangulatos kanapék és a tiszta bélelt zászlókő kandalló miatt a nagy helyiség alapvető helyszínt jelent egy lusta hétvégére. A festett, szabadon álló kunyhóknak ország-alkalmi vonzerejük van, és kijelzőt kínálnak agancsok és antik bronz rézszállító edények számára, amelyek hangsúlyozzák a magas mennyezetet.

A csíkos hátsó székek körömfejű díszítéssel friss kontrasztot adnak a hagyományos lábú étkezőasztalhoz. A kontrasztos csíkok energiát és vizuális érdeklődést adnak az asztal körül, ha távolról látják. A kovácsoltvas csillár rusztikus érintés, míg a Patined Pewter gyűjteménye ideális esési környezethez. „A padló gyönyörű, visszanyert elm, amely valószínűleg több mint 200 éves. Elszíntelenek voltak, sötétben, hogy a házban minden sápadt színt földeljenek ” – állítja Susan.

A könyvtárban egy arany rúd -kocsi, gazdag égerfa burkolat és tiszta vászon drapéria található, Schumacher kacsa témájával (nem ábrázolva). „Az egyetlen dolog hiányzik a szivar” – viccelődik Natalie. A kapcsolt mennyezet illeszkedik az ország beállításához.A hiúságot testreszabották, hogy bútorként nézzen ki, míg a Vine háttérképnek „gyönyörű organikus érzése van, amely a külsőt hozza be” – állítja Natalie. Egy nagy tengeri stílusú ablak emlékeztet a New England építészetre.

A bonyolult chinoiserie-stílusú háttérkép a szorgalmas mosókonyhát utilitáriusról bájosra fordítja.

A meleg őszi színekben lévő vintage kilim egy alfresco étkezőt öltözön, és hozzáadja a globális elegáns slágert. „Ha kiküszöböli az terítőt, a matrica laposnak tűnik” – jegyzi meg Natalie.

A Portico -ban, amelyet a nagy helyiségből találtak, egy másik kő kandalló és egy kosár takaró tartja kényelmesebben a pihenőhelyet. Ezt a teret a belső terek kiterjesztéseként kell megközelíteni, kényelmes csíkos szőnyeggel, párnákkal szépen kárpitozva (beltéri-kültéri szövetekben) és szövött szerkezetekkel felszerelve, hogy a melegség érdekében.

A hétvégi otthon a ló ország szívében található. Susan és Gerry lánya, Lawren egy versenyképes versenyző, aki a közeli lóját istassa.

A dombtető sügérén lévő 100 hektárra helyezve a házat úgy fejlesztették ki, hogy maximalizálja a Niagara-i lejtőre néző kilátást, beleértve a közeli tót, amely egy kenuval van felszerelve egy kényelmes evezéshez, és egy dokkoló, amely ideális helyként duplázódik.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *