Uncategorized

Új ház: Az elmúlt évben

az emberek nagy ajánlatainak lehetősége volt látni a kis új/régi otthonunk átalakítását Oshawa -ban, Ontarioban. Láttad a beavats -t, láttad az utóikat. Láttad a DIYS -t, a régi háttérképet, valamint az őrült Thrifty kanapét 100 dollárért. Láttad Sara -t, és én is átalakítom egy régi otthont rendkívül saját otthonunkba.

És ez volt a legjobb rész – otthon építése. Nem igazán inspirálom, hogy a legjobbak közül a legjobbak vagy a legújabb, legvilágosabb kötelezőek, amikor a dekorációval kapcsolatos. Hiszek abban, hogy az élet területeit előállítom. Ezt megpróbáltuk elérni, valamint évekbe telik, valamint évekig tartó évekig, valamint a szerkesztés, valamint az egyes szobák felszínére hozva.

Tehát az otthonunk átalakulásának meséjének becsomagolására, itt van néhány pillanat az elmúlt évből, amikor új otthonunk legjobb részébe kerültünk – csak benne élünk.

Mint például a virágvirág vágása a hátsó udvar kertjéből, egy kancsóban laza csokorhoz.

Vagy sétálunk a regionális parkkal – csak egy kőhajítás a házunktól.

Új színes kombók kipróbálása, valamint a terek összerakása.

És a bolhapiacokból érkező ház egy autókkal és teherautóval tele van finomságokkal, amelyeknek csak új otthonra volt szükségük.

Mit szólnál ahhoz, ha sütök egy tortát anyám születésnapi partijára? Annyira kiváló volt tartani a saját étkezési helyünket, és kihasználni azt a lengő ajtót, ami nagyon tetszik. Ez egy rendkívül kiemelkedő születésnapi-sütő-candles bemutatót eredményez.

Rendkívül legelső első karácsonyunkban a rendkívül legelső otthonunkban izgalmas volt, és azt hiszem, hogy nagyon aranyosnak tűnt!

Nyáron reggeliztünk háztartással a hátsó udvar tompa fényében. Unokaöcsém még egy bonyolult pók webes webét is kémkedett.

Nagyon sok alkalom volt a jó barátokkal, amelyek eltorzultak vacsorára – mint például a Sara születésnapja a pompom mintákkal, valamint a szalagokkal.

És az a izgalom, hogy a tulipánok és a nárciszok tavaly ősszel ültetnek, tavasszal jönnek fel a Földkel.

Fantasztikus legelső év volt otthonunkban, valamint a napi napok elmaradásakor, valamint sokkal több emléket készítenek, valóban otthonról otthonra alakul.

Nézze meg otthonunk összes internetes TV -kirándulását, és vizsgálja meg a blogomat, hogy van -e javaslata az antik vásárlásról, valamint az egyszerű DIY -kről.

Fotó kreditek: 1-10. Michael Penney

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *