Home & Living

Az egyik háttérkép -nyomtatás, amelyet most látunk, bárhol ideális

, gyorsan böngészhet a Pinterest -ről, és biztosan észreveszi, hogy a friss frontok mindenütt felbukkannak. A Beverly Hills szállodai stílusú banánlevelek, valamint a rajongói szerű Philodendron egy ideje meleg volt, bármit a textilektől az írószerig. Amellett, hogy mindenféle leveles mintát szeretünk, különösen a hagyományos ARERECA PALM -nyomtatáshoz vonzunk. Friss, szórakoztató és a legjobb a melegebb hónapokban (vagy a hűvösebbek, amikor napsütéses napokról álmodsz).

Talán nem meglepő, hogy a nyomtatás az utóbbi években kétszer jelent meg a H&H -ban. Mindkét alkalommal a torontói székhelyű Sabrina Albanese gazdag tenyérben borított falak, kiegyensúlyozva a mintát csendesebb szekrényekkel, csempével és kővel. A Palm Print háttérkép erős és vonzó kiegészítést tett mind a konyhai területhez, mind a fürdőszobához, igazolva az egzotikus nyomtatás alkalmazkodóképességét.

Szeretne tollas tenyereket hozni a saját szobájába? A piacon sok háttérkép közül választhat, a személyes stílusától, valamint az elérni kívánt megjelenéstől függően. Itt van csak néhány preferált válogatásunk …

Klasszikus

Ha szereti az öregedetlen útvonalat menni, gondoljon egy élethű stílusra, friss zöld árnyalatú. A Graham & Brown Honolulu hihetetlenül élhető lehetőség, míg az Anthropologie’s Fanned Fronds csak egy kis mélységet kínál.

Absztrakt

A kortárs megjelenés érdekében válasszon egy elvont értelmezést. Pontosan attól A Cole & Son Deco Palm sokkal élénkebb centrifugálást tesz a motívumra.

Visszafogott

Ha a csendesebb minta sokkal több a sebessége, ellenőrizze az antológia bölcs félszigetét, amely puha, semleges színes színben kapható. A Thibault Palm Springs egy újabb nagyszerű lehetőség, és csak egy tippet használ.

Bátor

Inkább a mintáit lyukas és emlékezetes is? Az Aimée Wilder Sky Blue Jungle Dream madarakkal és más lényekkel, amelyek a tenyérek között rejtettek – ez egy szórakoztató válogatás a gyerekek számára -, míg a Matthew Williamson Tropicana divattervezője erős színt nyújt a pikkekben.

Festő

A művészi falfestmény egy gyönyörű választás bármilyen szobához, akár kortárs, akár hagyományos. A döntő fontosságú az, hogy párosítsuk azt semleges tónusú díszítéssel, ablak burkolatokkal és ágyneművel, hogy a komplex kialakításra összpontosítsanak. A De Gouray tiszteletreméltó tervezői által a korai nézeteket szenzációs választás, csakúgy, mint a Croisette – Rainette by Christian Lacroix.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *