Uncategorized

A Style Exchange stílus aukciójának

előnyben részesített székeink a nyilatkozat széke egyike azoknak a daraboknak, amelyek szinte bármilyen helyet emelhetnek, a ritka folyosótól a gyenge öltözködéséig a blah nappaliig. Nem számít a stílusod, a kiváló szék kiváló módszer arra, hogy szobrászati ​​szempontot hozzon a térbe, és beinjektáljon némi életet az űrbe. Az idei stíluscsere -stílus aukcióján, amelyet Jake Gold, Mark Challen, valamint a H&H rendkívül saját Suzanne Dimma birtokában tart, vannak nyilatkozatszékek, mind évjárat, mind új, csak arra várva, hogy hazahozzák. Ha a piacon vagy, vagy csak inspirációt böngész, nézzen meg!

A kiváló tervező, Pierre Jeanneret készítette Chandigarh számára – egy indiai utópiai városi projekt, amelyet egy másik mester tervező, valamint unokatestvére, Le Corbusier – ez a szék lenyűgöző. A nádvissza, valamint a gazdag fa megszilárdítja a lábak század közepét, és ideális lenne a házban egy fejlett házban vagy eklektikus nagyvárosi otthonban. (PSST! Ez a stílustörténet, amelyet a Contemporary közreműködött, több mint 7000 dollárra becsülhető!)

A torontói Coolican & Business Palmerston széklete egyszerű módja annak, hogy felkészítse a szoba grafikus hangulatát. Egy szett vagy solo részeként a széklet hangulatos érzése békés dráma ad hozzá, amely gyorsan átadhatja magát egy standard vagy kortárs térhez. Az összes darabot kézzel készítették kis tételekben, biztosítva, hogy mindegyik egyedi legyen.

Egy másik híres stílus történelem! Ezt a vezetékszéket 1953-ban a kanadai Jacques Guillon készítette, és 2008-ban újból kiadta az Avenue Road. Ez a nyilatkozat széke egy lyukasztást csomagol, anélkül, hogy túlterhelt lenne Egy kortárs asztal körül.

Ki állítja, hogy a szárnyas székek fáradtak? A Gus* Modern, a torontói székhelyű vállalat Elk széke frissíti a hagyományos stílust a dióval, valamint a porral bevont acélból. A mély fa, valamint a burkoló görbék rusztikus meleget hoznának a kabinba vagy egy nagyvárosi címre.

A Punt szék, amelyet Elaine Fortin készített a gazdasági táplálkozási címkéért, megtévesztően összetett szék. Az általa elkészített folyamat a Fogo Island Boat Home Builders által alkalmazott módszeren alapul, ahol a lekerekített darabokat a lucfenyőből vagy a borókafa gyökereiből kivágják, nem pedig a gőz hajlása. Munkaigényes? Igen. megéri? Teljesen!

Gio Ponti eredetileg 1953-ban létrehozta a D.153.1 karosszéket saját otthonának, a milánói Dezza segítségével, valamint ez a karcsú, a század közepén lévő olasz formatervezés megtestesítője. Az élénk színek, valamint a szék erős vonalai sokkal hagyományosabb területet földelnek, vagy valószínűleg egyfajta szoborként tartják magukat.

Noha ennek a híres széknek alig kell bevezetnie, ugyanolyan csodálatos, hogy nem beszélünk. 1966 -ban Warren Platner készítette a Knoll számára. Célja egy szelíd, kecses stílus volt, amely kókuszált, és könnyen támogatta a benne ülő személyeket. A feltűnő vörös kárpit figyelemre méltó, mégis élénk-a legjobb egy családbarát tér számára.

A nyilatkozat darabjának nem kell, hogy hangos színű erős stílust jelöljön. A klasszikusok gyakran lecsökkentik a show ellopását. Ez a Niels Otto Møller vintage rózsafa sügér, amelyet Mazen El-Abdallah tervező közreműködött, annyira rugalmas, hogy a lakóterületben további ülőhelyként használható, hiúságnál vagy bejáraton. Bármely típusú hely, amelynek vége van, garantáltan bókokat húz!A Pekota City Lounger gyakorlatilag sikoltozik, hogy egy olvasóhullámba kerüljön. Az utólag felszerelt ipari szempontok összeolvasztása egy meleg vajas bőr heveder üléssel, egy kutatási tanulmányban vagy divatos fókuszpontként szolgálna egy háztartási den -ben.

Bármely súlyos kollektor esetében a vintage thhonet szék kötelező. Az úttörő tervező, Michael Thonet a 19. század néhány leghíresebb székét, valamint a mai hagyományát készítette. Ez a piros és a fekete szék megszilárdítja a könnyűfalú folyosót, vagy hasonlóan szép, egy alapkonzol mellett.

A H&H főszerkesztő, Suzanne Dimma adományozta, valamint férje, Arriz Hassam, az Arriz + Co. Ahogy a hátulján található, egyszerűvé teszi a hiúság vagy íróasztal alól való kihúzását. A széles ülés megfelelő sügert használ azok számára, akik szeretik a bitszobát, míg a tiszta króm felülete dráma pop -ot ad.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *