Home & Living

2016. évi trend: Az olasz memphis stílusú

tervező szerkesztő, Kai Ethier osztja a 2016 -os legjelentősebb trendeket.
Az 1970 -es évek olasz stílusa volt az egyik legfontosabb tervezési trendünk a 2016. januári kiadásunkban, de amikor a történetet összeállítottuk, volt egy másik retro – és ugyanolyan inspiráló – nézett a radarunkra.

Játékos és élénk, a Memphis Style a Memphis Group, az 1981 -es Milánóban kialakult építészeti és tervezési kollektív munkájából jött ki. A csoport ismert volt, hogy bútorokat, szöveteket és kiegészítőket gyártott geometriai formákban és élénk színekben – és az elmúlt párban Évek óta számos bólintást láttunk az aláírásukra.

Míg a mai árnyalatok kissé tónusosak, és az olyan anyagokat, mint a műanyag, a természetes erdőkre és a meleg fémekre cserélték, ezek a kortárs darabok merész hatással ölelik fel a mókás formákat és a memphis stílus élénk színét.

Itt van a Memphis stílus teljes lendületben; A Quirky Look egyesíti a szuper telített színeket a gicchy nyomatokkal. Olvassa el tovább, hogy megnézze ennek a tendenciának a jelenlegi, tompa értelmezését.

Forrás: Memphis-Milano jóvoltából

A de la Espada Laurel asztala egy amerikai fekete dióval vagy európai hamu alapjal érkezik, hogy ellensúlyozza színes, kúp alakú tetejét (olyan árnyalatokban kapható, mint a türkiz és a narancs).

Forrás: mjölk

Termékek: Laurel oldalsó asztal, Luca Nichetto a de la Espada számára, 1500 USD

A francia illusztrátorok és grafikusok, Maxime Prou ​​és Adèle Favreau kifejlesztették ezt a korlátozott kiadású párnahuzatot a Brooklyn eladó számára. Nagyon szeretem az élénk, grafikus nyomtatványt.

Forrás: Aelfie

Termékek: Atelier Bingo párna, 89 USD

A montreali designer, Zoë Mowat létrehozta ezt a játékos ékszerállványt, amely összehozza a memphis stílusú színeket és formákat. Corral gyűrűk és fülbevalók a kis kör alakú tálcákon, és a nyakláncokat és karkötőket lógják a levehető fa tipéken.

Forrás: Zoë Mowat Design, elérhető a Dwell Store -ban

Termékek: Arbor ékszerállvány, 425 USD

Dusen Dusen divatcímkeként indult 2010 -ben, de tavaly kibővült a háztartási cikkekbe, törülközők gyűjteményét fejlesztve, párnák, takarók és ágynemű dobása. A fiatalos kivágott paplankészlet személyes kedvence.

Forrás: Dusen Dusen

Termékek: kivágott paplankészlet (iker), 130 USD/készlet

12 900 USD -nál ez a lenyűgöző moduláris csillár egy fő befektetési darab. Ha tetszik a stílus, de nem engedheti meg magának az árcédulát, akkor a hölgyek és az uraim gyönyörű geometriai hangjelzéseket készítenek a költségek töredékével is…

Forrás: Roll and Hill

Termékek: alakítsák fel a hölgyek és uraim 5 darabos csillárját a Roll & Hill számára, 12 900 USD

Minden kézműves kis hangjelzés egyesíti a színes, felfüggesztett alakzatot egy meleg sárgaréz gyűrűvel – egy nagyon finom felvétel a Memphis megjelenéséről.

Forrás: Hölgyeim és uraim stúdió

Termékek: Kis hangjelzés – háromszög kupola, 58 USD

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *