Uncategorized

A Fibaro eladta a Nice Italians

olasz intelligens otthoni szakembernek, a Nice megvásárolta a Fibaro-t, a lengyel céget, amely népszerű Z-hullámmodulok és vezérlők sorozatát gyártja…

Az otthoni automatizálási szakember, a NICE folytatja a nemzetközi bővítés útját azáltal, hogy megvásárolja a Fibaro lengyel céget, amely az intelligens otthoni szektor egyik legfontosabb szereplője, amely valódi vezeték nélküli, moduláris ökoszisztémát kínál egy csatlakoztatott, ellenőrzött és testreszabott épület számára, amely megfelel a felhasználó specifikus konkrétához igények.

A meglévő automatikus kapuk, garázskapuk, redőnyök, redőnyök és hozzáférési akadályok mellett a NICE most már az integrált intelligens otthoni termékek teljes skáláját kínálhatja, amelyek a ház és az épületkezelő rendszer középpontjában állnak, ideértve a díjnyertes fejlett fejlett A többfunkciós érzékelők, amelyek figyelemmel kísérik a beltéri környezetet olyan tényezők számára, mint az árvíz, a füst és a CO jelenléte, olyan érzékelők, amelyek felfedezik, hogy az ajtók és az ablakok nyitottak -e, akusztikus riasztások és kamerák. Innovatív hőszabályozókat is kínál, amelyek optimalizálják a ház hőmérsékletét, és jelentős energiamegtakarítást tesznek lehetővé.

Az okostelefonok és táblagépek alkalmazása rendkívül egyszerű és intuitív, és elérhető az App Store -ban, a Google Play -ből és az interneten. Ezenkívül a Fibaro eszközöket hangvezérlés útján lehet irányítani, számos virtuális asszisztens közül választhat, mint például a Google Assistant®, az Amazon Alexa® és az Apple Siri®, amelyek válaszolnak a hangparancsokra és a felhasználó kérdéseire, lehetővé téve a lámpák, automatizálás, az automatizálás, Kamerák, hőszabályozók, érzékelők és forgatókönyvek otthon.

„A Nice -t és a Fibaro -t egyesítik az innováció és a digitalizálás ösztönzése, valamint a közös küldetés: az emberek mindennapi életének egyszerűsítése egy rendkívüli, egyszerű, barátságos és biztonságos felhasználó kínálatával” – kommentálta Lauro Buoro, a Nice alapítója és elnöke, a Nice alapítója és elnöke S.P.A .. “Ez a fontos új üzlet lehetővé teszi számunkra, hogy felgyorsítsuk növekedésünket azáltal, hogy az otthoni automatizálás és az otthoni biztonsági ágazat legteljesebb termékeinek portfólióját kínáljuk, ezáltal erősítve a vezetési helyzetünket a világpiacokon, amelyeket a kapcsolódó megoldások növekvő igénye jellemez. Engedje meg, hogy a fogyasztók saját leginnovatívabb okos otthonukkal rendelkezzenek. ”

A NICE Group, amelynek termelési és forgalmazási létesítményei, valamint kutatási és fejlesztési központjai több mint 20 különböző országban vannak, a közelmúltban megvásárolta az Abode Systems, Inc. -t, egy amerikai céget, amelynek célja az otthoni biztonság és az integrált otthoni automatizálás intelligens megoldásainak kínálása.

www.niceforyou.com

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Fibaro Dimmer 2 Z-Wave plusz univerzális tompító modul a világításhoz, 250 W, 3,6 V, fekete

448 Vélemények

£ 52,99

Vásároljon az Amazon -on

2

Fibaro Wall Plug/Z-Wave Plus vezeték nélküli intelligens aljzat, G típusú, FGWPG-11

20 vélemény

£ 45.18

Vásároljon az Amazon -on

3

Fibaro FGMS-001 Gen 5 Z-Wave Plus Motion Sensor-Fehér

405 Vélemények£ 40,09

Vásároljon az Amazon -on

4

Fibaro FiBEFGS-223 Power Relé-Elektromos relék (110-230 V, fekete)

312 Vélemények

£ 52,99

Vásároljon az Amazon -on

5

Fibaro RGBW vezérlő 2 / Z-Wave Plus univerzális LED-csíkok vezérlő, FGRGBWM-442, fekete

35 Vélemények

£ 51,01

Vásároljon az Amazon -on

6

Fibaro Home Center 3 / Z-Wave Plus Smart Home Hub, Smart Home Management System, FGHC3 EU UK Black

2 Vélemények

£ 386,69

Vásároljon az Amazon -on

7

Fibaro Double Smart Module/Z-Wave plusz kétcsatornás száraz érintkező Smart Switch két eszközhöz, FGS-224

39 Vélemények

£ 44.60

Vásároljon az Amazon -on

8

Fibaro Flood Z-Wave plusz vízszivárgás, fagyasztás és hőmérséklet-érzékelő, 3 V, fehér

83 Vélemények

£ 46,99

Vásároljon az Amazon -on

9

Fibaro központi egység Fibaro Home Cente

41 vélemény

£ 395.59Vásároljon az Amazon -on

10

Fibaro kompatibilis az okostelefonokkal FGSD-002 füstdetektorral

96 Vélemények

£ 54.99

Vásároljon az Amazon -on

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest4
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékhirdetés API-ból

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *