Uncategorized

Végül egy brit homeKit aljzat – Elgato Eve Energy

[Frissítés – Nézze meg az Elgato Eve Energy áttekintését]

Az Elgato kiadta az első brit plug-in intelligens otthoni aljzatot, hogy támogatja az Apple HomeKit-t. Az Eve Energy egy kapcsoló- és teljesítménymérő, amely Bluetooth alacsony energiát használ.

Az Eve Energy -t alaposan fejlesztették ki, hogy otthonát okosabbá tegye, nem sokkal bonyolultabbá. Az energiahatékony Bluetooth intelligens technológia garantálja a megbízható működést anélkül, hogy befolyásolná a már zsúfolt Wi-Fi beállítást.

És mivel az Eve Energynek nem kell folyamatosan beavatkoznia a többi vezeték nélküli eszközébe, valójában kevesebb energiát fogyaszthat, nem pedig többet.

Támogatott eszközök: Az EVE -nek iPhone, iPad vagy iPod érintés szükséges az iOS 9.1 vagy újabb használatával. A HomeKit iPhone, iPad vagy iPod érintést igényel az iOS 8.1 vagy újabb verzióval. A HomeKit-kompatibilis kiegészítők otthonról távol történő ellenőrzéséhez Apple TV-t (harmadik generáció vagy későbbi) szükséges az Apple TV szoftver 7.0 vagy újabb, valamint egy iPhone, iPad vagy iPod érintés az iOS 8.1 vagy újabb verzióval. Megjegyzés: Az iPad 2 nem támogatott.

Eladás

404 Vélemények

Eve Energy UK – Smart Plug & Power Meter, kapcsolja be a csatlakoztatott eszközt be- és kikapcsolva, hangvezérlés, nincs szükség hídra, Bluetooth alacsony energia (Apple HomeKit), Fehér

Kapcsolja be a készülékeket BE -be és kikapcsolva egy Easy Tap vagy a Siri Voice paranccsal
A beépített ütemtervekkel az eszközök automatikus váltásához használja az eszközöket
Nézze meg, mennyi energiát használ a csatlakoztatott készülékei

£ 37,05

Vásárlás az Amazonon

Elgato.com: Elérhető az Amazon -tól

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékhirdetés API-ból

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *