Uncategorized

A Maui

Beachfront -kastély ismét hétfőn van, és a múlt heti Thai Villa után még mindig nem voltam eléggé a meleg üdülési célpontokra gondolkodva. Ezen a héten átmentem a Csendes-óceánon a Hawaii-szigeteken, ahol a szétszórt villák és golfpályák fészkelnek a fehér homokos strandokig. Kezdjük a hetet óvatosan, és nézzük meg az egyik ilyen villát.

Gyere repülj velem Maui északnyugati partjára-különös tekintettel az Oneloa-öböl türkizholdára, ahol a kapalua kapuval a tengerpart mentén görbék, mivel ez 28,5 millió dolláros drágakőhez vezet.

Az ingatlan közel 7500 négyzetláb beltéri és közel 10 000 négyzetláb, amikor a fedett Lanais szerepel. Ez az étkező nemcsak a Moloka -sziget csúcsára néz ki, hanem az ígéretek számára, amelyekben az öbölben több tízezer púpos bálna, delfinek és más csodálatos lények láthatók. Kíváncsi vagyok, hogy ez a szám tartalmaz -e a turistákat.

Még a kiterjedt konyhában is kilátás nyílik az óceánra (és amit csak el tudom képzelni, a legfinomabb szellő, amely áthalad). Az ananász által támogatott székek szép, szeszélyes bólintás a szigetekre.

Rengeteg tengerparti ház vezet a tengerparti klisébe vagy a szállodai szoba buzgájába, ám ezek a semleges belső terek a legjobb nyugodt hangot adták a visszarúgó nyaraláshoz. A bútorok és akcentusok – a kitűnő helyi tervező, Mary Philpotts választották ki – szerepelnek az eladásban, tehát az, amit látsz, az az, amit kap.

Zsebajtók egy emeleti hálószobában, nyitva egy privát erkélyre. (Csak úgy teszünk, mintha a szomszédos ház sokkal több, mint néhány száz méterre van.) Összesen négy hálószoba található, mindegyik saját fürdőszobával, plusz a garázs feletti második emeleti ter Vendég lakosztály.

Mit gondolsz? Készen állsz arra, hogy elbúcsúzzon néhány millióval, és Aloha -t a sziget életmódjáról?

Fotó kreditek: 1-5. Mary Anne Fitch Christie Nemzetközi Real Estate segítségével

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *