Home & Living

A Logitech feltárja az új Harmony One távvezérlőt

Január, valamint azt is mondjuk, hogy köszönetet mondunk az Istennek a CES show -nak! Itt van az új Logitech Harmony egy univerzális távirányítóval, színes érintőképernyővel.

„Las Vegas – CES – 2008. január 5. – Ma a Consumer Electronics Show -n, a Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) feltárta a Harmony® egy fejlett univerzális távirányítót, és jelentős ugrást jelezve a nagyon nagy ugrást jelezve a leginkább a fejlődésében. Népszerű harmónia távirányítók. Pontosan ugyanazt az egy tapintású, tevékenységi alapú kezelést biztosítva, mint a többi harmónia távvezérlőkkel, a Harmony One a House Home Entertainment irányítását még egyszerűbbé teszi a színes érintőképernyővel, az intuitív gombos kialakítással, valamint a rendkívül kényelmes, könnyen használható formatervezéssel. A termék megkapta a CES 2008 stílusát, valamint a Műszaki Díjat: a legfinomabb fejlemények a háztartási kiegészítőkben.

Mivel a háztartási rendszerek sokkal fejlettebbek és összetettebbek lettek, az embereket gyakran csalódják, és elárasztják a több eszköz, a háztartási tagok rendszeres szükségességét a rendszer kezelésére (egyébként úgy értik, hogy úgy értik, hogy egy csaló lap), valamint a dohányzóasztalon lévő egyre növekvő távú távok száma. És a piackutatás szerint sokkal több, mint sokkal több háztartás foglalkozik ezzel a problémával. Az IMS Research jelentése, a „A nagyfelbontású TV-2007 kiadás jövője”, a világ minden tájáról a HDTV növekedésének előrejelzése a következő négy évben (közel 148 millió HDTV háztartás 2011-ig). Amellett, hogy önmagában az Egyesült Államokban a digitális életű termékek fogyasztói költségei a pályán állnak, hogy 2010-ben 300 milliárd dollárt érjenek el (Parks Associates, „Digital Living előrejelzés”, 2006. december).

„A Harmony Advanced Universal távvezérlők rendkívül sikeresek voltak az egyszerű, egygombos hozzáféréshez az előnyben részesített tevékenységekhez, például a TV megtekintése, a videojátékok lejátszása vagy a zenehallgatás-mindegyik egyetlen távirányítóval”-mondta Ashish Arora, alelnök, valamint a Logitech Harmony Company egység vezérigazgatója. „Annak érdekében, hogy még jobban javítsuk a felállásunkat, miközben a Harmony One létrehozását megteremtettük, igyekeztünk szorosan megérteni az emberek, távirányítóik, valamint otthoni szórakoztató rendszereik közötti interakciót. Valójában a Harmony One számos kiterjedt kutatási tanulmányunk, valamint az előrelépés során – sokkal több, mint 20 000 óra eredménye. ”

A Logitech kutatási tanulmányának alapvető eredménye egy 2,2 hüvelykes színes érintőképernyő, amely a kapacitív technológiát alkalmazza, amely az ujjhegyek kis elektromos töltéseire reagál. A kapacitív érintőképernyős innováció sokkal tartósabb, összehasonlítva az érintőképernyőkkel, amelyek reagálnak a nyomásra. A színes érintőképernyő bármilyen típusú háztartási szórakoztató eszközt kínál egy infravörös vevővel, beleértve a digitális videofelvevőket, a nagyfelbontású televíziókat, valamint számos otthoni készüléket. A Harmony One Remote érintőképernyője szintén képernyőn képes a megadott TV -állomások ikonjait, hogy gyorsan elérhesse az előnyben részesített állomásokhoz.

Az ügyfél -felmérés alapján a Logitech szintén megállapította, hogy javíthatja ügyfeleinek tapasztalatait a Harmony Remote -vel egy sokkal intuitívabb gomb elrendezésével. A jobb használat egyszerűségének érdekében a Harmony One Remote intelligens és intuitív gombos kialakítást kínál négy egyedi zónára osztva (számok; hagyományos DVD-vezérlők; D-PAD hangerővel, valamint csatornával felfelé/lefelé;, valamint a képernyőn Menügombok) a mai sok kiemelkedő ház otthoni szórakoztató eszközének zökkenőmentes kezeléséhez. Csak a 40 legfontosabb gomb jelenik meg a Harmony One távvezérlőn-így az emberek gyorsan felfedezhetik a legjobbat. Minden gombot külön -külön kialakítanak, hasznos tapintható útmutatásokat kínálva, hogy az emberek a látástól függően, nem pedig a látványtól függően működtethessék a távirányítót.

Az ergonómia sokkal jobb kezelése érdekében a Harmony One Remote ívelt, rendkívül kényelmes formával rendelkezik, amely a háztartásban bárki számára egyszerű, a kéz méretétől függetlenül. A Stílusos Piano-Black Top, valamint az ezüst alap, valamint a fehér háttérvilágítású fekete gombok biztosítása, a Harmony One ideális kiegészítő bármilyen nappali szobához. Amellett, hogy az újratölthető távvezérlő újratöltő állomásánál sima profilú, állítható fényű, amely megkönnyíti a megtalálását, még sötétben is.

Optimalizált kialakításán kívül a Harmony One az univerzális távirányítók Harmony háztartásának jellemző népszerű előnyeit is biztosítja, ideértve a speciális egygombos, tevékenységi alapú kezelő rendszert, amelyet a világ legnagyobb otthoni szórakoztató berendezések A/V-ellenőrzési adatbázisa hajt végre, Vezetett az internetes konfigurációban, valamint a fejlett telefonos támogatásban.

Az egygombos tevékenységek kezelése-A Harmony One Color Touch képernyő használatával az emberek csak megérintik a megfelelő tevékenységgombot, valamint a Harmony One Remote-t, a többieket is, beleértve a legjobb elemek bekapcsolását, valamint a beállítást, valamint a beállítás Megfelelő bemenetek. Például DVD megtekintéséhezAz emberek csak érintik a „Watch DVD -t” az érintőképernyőn. A Harmony One távvezérlő bekapcsol a TV -n, a DVD -lejátszó, valamint az A/V vevő. Ezután, ha szükséges, a Harmony One távirányító lehetővé teszi az emberek számára, hogy megváltoztassák a sztereó rendszer hangerejét. Nincs követelmény az elemek egyéni kezelésére – a Harmony One Remote mindent kezel. A harmónia mellett az egyik távvezérlő még interaktív képernyőn történő segítséget is kínál, ha valami zavarja az IR parancsot (például ha valaki a set-top box elé sétál).

Szabadalmaztatott Wise meghatározza az innovációt-Szabadalmaztatott Wise Sonsection Az innováció lehetővé teszi a Harmony One távirányító számára, hogy tevékenységi alapú vezérlést biztosítson. A WISE megadása Az innováció lehetővé teszi a távvezérlőnek az általa vezérelt különböző elemek megadásának, valamint a bemeneti beállításának nyomon követését. Ezzel a technológiával a Harmony Remote egyének könnyedén válthatnak a House mozi megtekintése és a zenehallgatás között, egyetlen tevékenységi gomb kiválasztásával.

Az internetes konfigurációban vezetett-A Logitech internetes konfigurációja a Harmony One-t felfelé és a lehető legegyszerűbbé teszi. A folyamat intuitív konfigurációs varázslójával az internetes felületen lévő harmónia lehetővé teszi az emberek számára, hogy bekerüljenek az alkatrészeikbe, valamint a tervezési számokba. Ezután ezt az információt azonnal megegyezik a sokkal több mint 5000 producer (gyakorlatilag naponta frissítve), a Logitech’s Internet -adatbázisban található sokkal több mint 5000 gyártó (a Logitech) infravörös, diszkrét kódjai, valamint infravörös parancsaihoz. Bármely típusú eszköz, amely nem egyezik meg, hozzáadható az internetes rendszer felhasználásával, valamint a konfigurációs folyamat lehetővé teszi az emberek számára, hogy az eredeti eszköz távoli kezelési kezelési jeleit hozzáadják a Harmony One Remote -hez. Amikor az emberek szeretnének hozzáadni egy eszközt a nappali szobájukhoz, akkor pozitívak lehetnek abban, hogy az egyik távvezérlő harmónia képes – ma és holnap is.

Árképzés és rendelkezésre állás – A harmóniát várhatóan az Egyesült Államokban, valamint Európában februárban kezdik fel, javasolt kiskereskedelmi költséggel, 249,99 USD (USA). A Harmony One -t a Logitech CES Booth -ban mutatják be (35512, South Hall, Las Vegas Kongresszusi Központ).

Harmony Remote Range: www.logitech.com

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még az e -mailben, minden nap közvetlenül a postaládájába szállíthatja ezeket a híreket

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *