Uncategorized

Az Asgard Parcel kézbesítő doboz be van kapcsolva, amikor nem

, így szeretne vásárolni valamit. Ha olyan vagy, mint mi, valószínűleg az Amazon vagy az eBay -re fordul. Az on-line vásárlás nagyszerű, különösen a digitális otthoni technológiai termékek esetében, de bizonyos esetekben fájdalom lehet, ha meg kell várni a szállításra. Asgard Recon Megvan a válaszuk a csomagos kézbesítési dobozok frissített sorával. A doboz üres marad, és készen áll a levelek és csomagok fogadására. A futár behelyezi a csomagot, bezárja a fedelet és bezárja. Asgard szerint a megkülönböztetett „aláírt” rendszerük lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a rögzített elemek kézbesítését is meghozzák egy különálló kódrendszerrel, amely „a kézbesítés igazolására” szolgál.

„Asgard elindítja az új csomagolószekrények sorozatát – Bradford, West Yorkshire, 2011. április – A tervezés és fejlesztés hónapja után Asgard örömmel indít egy új csomagszállítási dobozt, a népszerű felügyelet nélküli csomagolószállítási kategóriától. A kis csomagszállító doboz és a közepes csomag kézbesítési doboz egy kényelmes, védett parcella doboz, amelyet időjárásálló horganyzott acélból készítenek, és robusztus reteszelő rendszerrel felszerelve, amelyet az otthonába szállított levelek és csomagok elfogadására fejlesztettek ki. a doboz.

Hogyan használjuk a dobozt – Ez a könnyen használható csomag kézbesítési doboz üres marad, és fel van oldva, hogy elfogadja a levelek és a csomagok szállítását. A futár egyszerűen felemeli a doboz fedelét, és a csomagot belsejébe helyezi, bezárja a fedelet, és elfordítja a zárat, rögzítve a csomagot a doboz belsejében, amíg hazatér.
A csomagdobozt egy integrált fém alapjal fejlesztik ki, teljesen ingyenes rögzítésekkel a talajhoz való rögzítéshez, vagy alternatívaként a kisebb doboz fel van szerelve a falra. A megkülönböztetett „aláírt” rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a rögzített tételek kézbesítését egy különálló kódrendszerrel, amely a kézbesítés bizonyítékaként működik*.

Tim Wilson az Asgard mérnöki csapatából a színfalak mögött betekintést adott e termékek fejlesztésébe.
„Az Asgard ismert a rendkívül biztonságos, divatos és könnyen használható acéltároló egységek tervezéséről és gyártásáról, és ezt a módszert kibővítettük a legújabb termékeinkre – az Asgard Parcel kézbesítési dobozra. Meghallgattuk ügyfeleink visszajelzéseit, és tartalmaztuk a további funkciókat, például az egységet a földre csavaró lehetőséget, vagy a kisebb egységfal -felszerelést, a kézbesítési funkciót, valamint a reteszelő rendszer biztonságosabb, felhasználó megváltoztatásának módosítását Barátságos és robusztus mechanizmus. ”

A csomag kézbesítési doboz mindkét méretben 2011. április 18 -tól a vállalati helyszínen keresztül vásárolható meg, külön bevezető áron, korlátozott ideig – mindössze 129 GBP -tól kezdve az Egyesült Királyság teljesen ingyenes kézbesítésével (a kézbesítési társaságok szabványos feltételeitől függően és feltételek).

Az új Parcell Delivery Box sorozatról szóló sokkal további információkért forduljon Tracey Watsonhoz, az ügyfélszolgálati tanácsadóhoz a Tel: 08456 580 730 telefonszámon, vagy az e -mail címen a sales@asgardsss.co.uk címen. ”

Asgardsss.co.uk: Otthoni automatizálás az Amazonon: Otthoni automatizálás az eBay -en

Többet akar? – Követnie kell minket a Twitteren, mint a Facebookon, vagy feliratkoznia kell az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *