Uncategorized

Fotózás napja!

Gyengéd olvasó (gyengéd, mint ahogyan nem dobta be a darabjaimat a megjegyzés szakaszban, köszönöm szépen), végre az alagsori Reno fotózásán vagyok. Vicces, hogy a dolgok teljes körben jönnek. Emlékszel, amikor 2007 -ben először blogoltam egy alagsorot, Michael Graydon fotósgal, és ez arra ösztönözött, hogy saját alagsoromat készítsek? Nos, a hatalmak, amelyeket újra lefoglaltak, az alagsori lövöldözésemre, és nem tudtam sokkal izgatottabbnak lenni!

Itt vannak Michael és asszisztense, Valerie, aki a Gateleg -asztalomon állította be laptopját/irodáját. Tudtam, hogy miután kihajtották, ez az asztal jó kis irodát fog készíteni.

És itt van Michael, aki felveszi a kandallómat. Úgy gondolom, hogy ez a legjobb jelzés arra, hogy alagsorban vagyunk – Michael magas, de nem furcsa, és így látja, hogy ezek a mennyezetek valóban milyen alacsonyak. Ez egy szokásos 7 lábú mennyezet egy normál alagsorban.

Tehát az alábbiakban néhányat és utót mutatunk be, szinte pontos szög szempontjából. Annyira elégedett vagyok az eredményekkel, és örülök, hogy a House & Home úgy döntött, hogy professzionálisan fényképezi a projektet – ezt mindig emlékeztetnem kell a fájdalomra, jelezem az örömteli eredményt. Remélem tetszik!

A teljes szakmailag fényképezett eredmények megtekintéséhez nézze meg a 2009. őszi átalakítás -külön kiadást, az újságosstandokon augusztus 17 -én.

Fotó kreditek:
Meg Crossley

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *