Home & Living

Landmark Yorkville apartman vagy lakás

A torontói világszerte ünnepség éppen a városban véget ért 36. futamot. Ha az idei Oscar-csali, a vörös szőnyeg divat, valamint a városi csillagok megfigyeléseinek zümmögése vágyakozik egy belvárosi pied-à-terre-re (és van pénzed a tartalékhoz), akkor ne keresse meg ezt az extravagáns kortárs lakást, mint ez az extravagáns kortárs apartman – Noha az 1960 -as években fejlesztették ki, a közelmúltbeli helyreállítás kortárs kényelmi szolgáltatásokat adott, miközben megtartotta az otthoni urbane hangulatát. Lépjünk be.

Beszélj egy figyelemre méltó bejáratról. A látványos travertin, valamint a bronz lépcső (a Philip Johnson inspirációja) uralja az előcsarnokot, azonban a dekoratív medence, valamint a tetőablakok megakadályozzák a kő- és fém területét is, hogy jól érezzék magukat. A lépcsők négy hálószobát okoznak, köztük egy elsődleges lakosztályt, amely személyes öltözködéssel és nappali szobákkal rendelkezik.

A tiszta vonalak, valamint a fehér falak elindították a parketta padlóját a hivatalos étkezőben. A tartalék, króm szélű ablakok, valamint az ajtók lehetővé teszik a természetes fényt-és 5000 négyzetméternyi teraszos területet okoznak.

A világosabb fa padló sokkal jobban rúgott hangulatot biztosít a konyhai területnek, valamint a háztartási teret, míg a kandalló környéke még egy adagot hoz a lenyűgöző meleg kőből.

Élvezze a panorámás kilátást a torontói látképre, miközben áztatja (vagy csak fogmosja) a 4,5 fürdőszobában. Ne aggódjon, a fürdőkád messze elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a New York Common Hotel átláthatósági problémáit.

Tekintse meg a Luxe Condo Doelling koncepciókat sokkal több condo -inspirációt.

Fotó kreditek: 1-4: Christie’s Worldwide Valódi Estate

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *